Mondjuk annak felemlegetése, hogy Jászai valamikor régen egy repülőn utazott Orbán Sárával nem tudom miért tartozna a tárgyhoz. Egyébként néhány személycserétől nem hiszem megenyhülne a kormány mivel nekik maga a 4IG a mumus. R: 1590
Ha megmomdod pontosan, hogy mi a NER , ki a NER, kik vannak illetve voltak benne, hogyan van összenőve a 4 ig -vel, adatokkal, nevekkel, dátumokkal , összegekkel, akkor objektív. De amíg csak a hangzatos, feltételezéseken alapuló szöveg megy, addig az szerintem nem objektív. Egyébként az , hogy Magyar Péter befekteése, az már objektívebb , mert ott pontosan dokumentáhatóan igazoltan megvannak a számok, nevek, időpontok, nyeresége stb. Elég lett volna az a cím ,hogy a ,- 4 ig NYrt renkívüli közgyűlést tart.- .. szerintem ott kezdődne független és objektív törénet. Ez így csak szokásos lumpenproli hergelés. Amiből sajnos manapság , jól meg lehet élni.
Semmi kifogásolható nincs benne, de akkor ahogy Aral4 kolléga írta, ez sem lehet az : " Miért nem azt ítra pl, hogy- a Magyar Péter korábbi gyümölcsöző befektetése a 4IG renkivüli közgyűlést hivott össze." Igaz?
Te is mindent reálisan látsz mint én. Tények és a logika alapján történik nálad is az okfejtés. Soktényezős a dolog és mint már írtam itt senki nem jós. De azt mindenkinek látnia kellene, hogy a 4ig kezében hatalmas potenciál van. Még akkor is ha a magyar állam a legváratlanabbúl is lépne. De nem fog szerintem. Sokszor nem értem azokat akik pont azt hírdetik, hogy bedarálják,stb. Őket már nem lehet bedarálni ezt kellene itt mindenkinek megértenie, felfognia. Ha megegyezés lesz azonnal felpattanunk. Ha "bedarálás" lesz akkor is felpattanunk csak kicsit később. Türelem.
egyébként mi az, ami nem objektív azon a kijelentésen, hogy NER-rel összenőtt 4IG??? jcsak érdeklődöm, hogy szerinted ebben a kijelentésben mi az, ami kifogásolható, horribile dictu, csúsztatás vagy hazugság?
Jó reggelt! Pont tegnap írtam, hogy péntekre, hétfőre várok valami mocorgást a hírek terén. Erre tessék mocorognak. Még a végén hamarabb lesz szivárogtatás mint gondoltuk. Az 5,4 milliárd nem kis pénz! Lehet mindenféle kijelentés, megszorítás, átvilágítás, stb. a lényeg az, hogy csak utána nyúlunk ha már elénk tették. Nehéz azt kommunikálni és kifelé mutatni, hogy nem kell, majd meglátjuk, meg vegyék semmisnek, stb. közben meg Ruszinka a háttérben mást mutat, cselekszik.
Ez a objektív független tájékoztatás. Többet szerpel a NER meg Orbán a cikkben mit a tények. Okvetlen bele kellett írni a címbe, hogy a ,,NER-rel összenőtt 4ig,,. Miért nem azt ítra pl, hogy- a Magyar Péter korábbi gyümölcsöző befektetése a 4IG renkivüli közgyűlést hivott össze.
Objektiven nezve a valosag sajnos az, hogy ebbol a senkibol miniszterelnok lett, a 4ig pedig totalis kormanyzati ellenszel eseten nehezen tudna talpon maradni -majd kiderul. Inkabb en is egy olyan forgatokonyvet tudok elkepzelni, mint amit rice felvazolt , illetve azert komoly nemzetkozi erdekek es erok vannak mar a 4ig mogott - a mi onjelolt diktatorunk pedig keves ahhoz, hogy a fel vilaggal szembeszalljon!
egy magyar, aki pár éve még alámizsnájért kulcsorgott a neres cégeknél, azért ezt se feledjük pl, egy Jászainak a cipőjét se köthetné be, Jászai dolgozik, csinálja, míg magyar csak höbörög, höbörgésből nem lehet megélni, magyar annyit ér el h jászai kiszervezi a céget amerikába, magyar keze meg majd lóg a bilibe
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.