Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Audax1 szombat, 10:31
Előzmény: #104208  fatihszultan
Te lehet, hogy nem úgy érted, de a vezéreid hangoztatják, hogy ők a haladók, a "nyugat".  Az újabb verzió az, hogy a kormányváltással csatlakoztunk a nyugathoz, mint annak idején Szent István, csak éppen azt nem tudják (a tudatlanság rossz útra visz), hogy Szent István 1000-ben nem a nyugathoz csatlakozott, hanem a Kereszténységhez, ami minket megtartott sok évszázadon át. Elsétálhatsz bárhová Európába, de sétálhatsz Nyíregyházára, Makóra, sőt Csíkszeredába, Újvidékre és Kassára is, igaz ezeket kihagyatad, de nyugi van, senki se bánt téged a magyar városokban sem. Jó utat, kellemes sétát!
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 10:09
Előzmény: #104215  BigD21
Utánad a kolléga is írta: a marci bácsi ügyet, amire tökéletesen igaz: "nincs érzelem, ezek tények" jah, hogy nem, mert full érzelmek voltak és ezt a társadalom nem megette, hanem bezabálta. Lehetne sorolni mennyi ilyen volt.
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 10:06
Az álfüggetlen Partizánod = https://mandiner.hu/belfold/2024/06/kozel-1-milliard-forintbol-gazdalkodott-a-partizan-amelynek-fele-kulfoldrol-erkezett
Worthington
Worthington szombat, 10:03
A Zsolti bácsi ügyet hányan bekajálták? :)))
Worthington
Worthington szombat, 10:02
Előzmény: #104214  Kamilla_szerint
Ő az új Marci bácsi! 
BigD21 szombat, 10:02
Előzmény: #104214  Kamilla_szerint
Kedves Kamilla!
Nem én készítettem az interjút, a Partizán!
280 E megtekintésnél tart 15 óra alatt.
Nincs érzelem ezek tények!
Erről írtam, hogy személyeskedés van… ezt érdemes lenne elengedni! 
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 09:56
Előzmény: #104212  BigD21
Vályi-Nagy Vilmos pontosan azaz ember mint az összes többi aki a fideszben volt és most a báb kormányt erősíti: nem jutott neki az amit akart. Amikor majd róla is ki fog jönni, hogy miket akart intézni magának akkor is kérlek majd ilyen érzelem mentesen írjál. 
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 09:55
Előzmény: #104211  sprint53
Kötcsei piknikre készítettem a szendvicseket. 
BigD21 szombat, 09:55
Nem gondoltam, hogy ennyi “hülyeséget” összeírtok! Nyugodtan meg lehet sértődni, de több hozzászólás azt támasztja alá, hogy a szakmaiságnak fittyet hányva írnak egyesek ÉRZELMI badarságokat!
Tény: 
Vályi-Nagy Vilmos volt államtitkár súlyos állításokat fogalmazott meg a Partizánnak adott interjújában Orbán Viktorral, Mészáros Lőrinccel, Jászai Gellérttel és a 4iG-vel kapcsolatban, amire reagálva a 4iG valótlan állítások miatt büntetőfeljelentést tesz.
Mit jelent a befektetőknek:
4iG részvényesként ez a cikk elsősorban komoly reputációs, jogi és politikai kockázatokra hívja fel a figyelmet, miközben rávilágít a vállalat növekedésének hátterére is. Bár a cikk közvetlen pénzügyi gyorsjelentést vagy profitfigyelmeztetést nem tartalmaz, a tőkepiaci bizalomra és a részvény megítélésére negatív hatással lehet.
Ezeket szem előtt tartva megyünk neki a jövő hétnek! Mire lehet, kell számítani, felkészülni stb.
Itt meg mindenféle “hülyeséget” lehet olvasni.
Tudjátok mi az az elemzés?
Hát nem az, amit többen csináltok, ez nem visz előre, nem segít tervezni, gondolkodni!
Ebben nincs semmi bonyolult, ha nem érzelmi alapon dolgozol.
Ez rossz. Feketén-fehéren, TÉNYSZERŰEN! Több állításnak van alapja, tudjuk/tudtuk jól, ezen kár, felesleges rugózni. 
Ezen keresztül kell menni és erősen bizakodni, hogy egyszer túljutunk ezeken egy kisebb eséssel, majd felállunk és folytatjuk teljes erő bedobással!
Részvényes vagyok, befektető.
Természetesen szeretném, ha minden rendben menne a 4iG háza táján, bízom benne, hogy hamarosan véget ér az átvilágítás és egy minimális “bünti” után végre a munkára koncentrálunk!
Kellemes hétvégét!
sprint53 szombat, 09:53
Előzmény: #104210  Kamilla_szerint
Eddig, hol bujkáltál ... ! :D
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 09:45
Előzmény: #104204  fatihszultan
Amit te szabadságnak hiszel az látszatban az de a valóságban egy szét rohadó, identitás nélküli hányinger. A nyugat által lerohasztott korábbi világot pontosan az oroszoknál és a törököknél találod. "Szarabb" az élet, keményebb, az biztos, de az identitástudat és vele együtt a nemzeteik erősebbek. Az általad írt történelmi személyeknél amilyen volt az országuk arra lehet hivatkozni, mert nézzed meg az akkori francia-német filmeket és nézzed meg az aktuálisakat, nem lehet összehasonlítani. Amit pedig leírtál ez a legjobb tünete a mai magyar embernek: ezekbe kapaszkodik, közben ezek az országok szét rohadtak. Nekem bőven jó a 15 éves tvém, amire vettem egy okosítót, jó a 3 éves telefonom és jó a 7 éves autóm, cserében nem voltak migránsok, a nyugathoz képest arányaiban kevesebb bérből arányaiban bőven jobban éltem, mert az élethez szükséges feltételeket az Orbán kormány megteremtette. Stabil kiszámíthatóság, rezsivel. Úgy hívják: tartotta és adott teret, az pedig, hogy ezzel mit kezdtem, hát nem panaszkodtam, hogy itt minden rossz, hanem dolgoztam. Akik panaszkodnak azoknak mindegy mi lesz,  semmi nem lesz jó. Ezekre az emberekre egy új embertípus született, úgyhívják: a tiszások. Az amit rákosi jr. képvisel és amiért sikerre vitte magát, abban az egész ország tragédiája ott van: az irigy, kapzsi magyarok, akikkel ismét elhitette a légvár világ és a külföldi keselyűk, hogy majd minden jobb lesz és nektek ez jár, dolgozni nem kell érte, mert járni fog. :D De nem lesz jobb, hiszen már most 4 hónap után annyi kárt tettek amibe ez a kényelmes okoska társadalom bele fog gebedni. Ennek örülök egyedül, hogy fájdalmas ébredés lesz, csak az a baj, hogy ez a 3.3 millió amikor másnak a vére folyik sokkal jobban örül és fontosabb számára, mint az, hogy ezt inkább arra fordítsa, hogy jobbá tegye az életét. Ugyanez van ennél a cégnél is: mások mert nem tudnak bele pénzt tenni, imádkoznak otthon, hogy pusztuljunk és bukjunk bele, az, hogy megdolgoztam a befektetésemért, nem érdekli, nekik nincs, neked sem legyen. A nyugat csak elvett tőlünk, most ugyanezt csinálják. Amint eurót vezetnek be ebben az országban ez a áfácsaló társadalom nem fogja bírni. 
KKR13
KKR13 szombat, 09:37
Előzmény: #104206  Audax1

Nem tudják mi a szabadság, pedig az elődeinknek nagyon sokat köszönhetnek ezeknek a globál rabló bandák, mert a keleti hódítók (tatárok, törökök, stb.) mehettek volna az Atlanti-óceán partjáig is, ha a Kelet-Európában és a Balkánon lévők nem áldozzák életüket akár egy reménytelen harcban is a szabadságukért.
Ezek már globál droidok, nem tudsz velük mit kezdeni, viszont az arroganciájuk az páratlan.  
fatihszultan szombat, 09:34
Előzmény: #104206  Audax1
"És még ti mondjátok magatokról, hogy ti vagytok a haladók?!" - Nem, semmi ilyesmit nem írtam. Nem akarok haladni az orbáni, putyini úton. Nekem jó az a 60-70 éves út. Én azon elsétálgatok Rómába, Provance-ba, a bajor kisvárosokba, Krakkóba, Prágába.
Aral4 szombat, 09:33
ok, és az hol található, most 2026-ban?
Audax1 szombat, 09:28
Orbán, Putyin, Erdogan a jelen és de Gaulle, Adenauer a múlt kb 60-70 év. És még ti mondjátok magatokról, hogy ti vagytok a haladók?!
sprint53 szombat, 09:25
Előzmény: #104203  Kamilla_szerint
A tied is... ! 
fatihszultan szombat, 09:23
Előzmény: #104201  KKR13
Ha választanom kell Orbán, Putyin, Erdogan kínálta szabadság és de Gaulle, Adenauer kínálta szabadságmodell  között, én inkább az utóbbit választom.
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 09:21
Előzmény: #104201  KKR13
Minden sorod aranyat ér. Köszönöm. 
Kamilla_szerint
Kamilla_szerint szombat, 09:21
Remélem a mostani báb-globalista kormányunknak a 4IG elleni koholt támadás lesz az egyik olyan hibás döntése amelyet bőven megsínyli a körömvágó csipesze... Folyamatosan lövik az öngólókat, remélem ez lesz az egyik legnagyobb, mert ezzel a cég csak erősödni fog, ami jelenleg az árfolyamon nem látszik meg, mert mindenki bizonytalan. Komolyan: biztos voltak ügyek és vannak, de ebben az országban hol nincsen???!!! :D A magyar állam a tulajdonos nagy százalékban, hahó... :D és nem elég nekik. Sajnos ennek a harcnak nagyon nincsen vége, rákosi jr. amikor ellenállással találkozik nem tud lenyugodni. 
KKR13
KKR13 szombat, 09:19
Előzmény: #104179  R00

Sajnos tömegével vannak hozzád hasonlóan felnevelt nyugat csicska droidok.
Nektek csak az felel meg, ha a kiszolgálói vagytok egy több száz éve felépített elitnek és nyomjátok hozzá a nagy racionális rizsát, miközben legtöbbetek egy álszent, adóoptimalizáló (ezt ugye itt a finom verzió), a maga dimenziójában más embereket simán kihasználó, valós kemény munkát sosem végző gyarló lélek.
Lehet, hogy egy álszent Magyar Telekom, alias Deutsche Telekom, E.ON, Hungrana vagy Strabag csicskaként szeretitek élni az életeteket, amely cégek például a kelet-európai piacokat erőfölényben (NOKIA-s dobozók segítségével) lefölözők (kirabló), sok-sok imázs PR buborékokkal a valós "történelmi' eseményeket eltakaró gépezetek, de vannak és voltak olyan emberek, akiknek nem ez a hitvallásuk.
Ti sosem lesztek szabadok (bár számotokra már egy nemzethez tartozás is csak születési adottság), de legalább páran megpróbáltunk más utat járni, akár csak kis részvényesként, befektetőként olyan cégeket választva, amely legalább nyomokban vagy akár nagy részben hazai szereplőkkel próbálja felvenni a versenyt az évtizedek óta erőfölényben lévőkkel szemben. 
Ezt természetesen nem lehetett kis-, középvállalkozásokkal megtenni vagy állami cégekkel operálni ebben a rendszerben. 
Végre volt egy kormányunk, amely nem vittel el a munkáltatóm által rám szánt ráfordítások 70 %-át első körben, hogy a nyugati oligarcha pénzurakat maradéktalanul kiszolgálja, és a tömegével a rendszeren élősködőket, illetve adóalapokat elsikálókat eltartsa, így jutott befektetésre is. 
Hajrá 4ig, hajrá Magyarország!
Az igaz magyaroknak üzenem, sose adjátok fel, még ha újra megszállás alatt is vagyunk, ez a mi országunk, nem az idegeneké, ne engedjétek újra rombolni őket! 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek