Sziasztok, szép estét!
Beszívott a munka szombatra, most értem haza. Átfutottam a fórumot mi volt reggeltől. Hát ja...
Szerintem ma es holnap engedjük el, hogy mi lehet. Pihenni kell és töltődni a párunkkal!
Ha nagybani kitárazás/realizálás akkor megszívtuk.
Ha manipulálják akkor is megszívtuk.
Ha nem lesz hatásos jó hír akkor tovább szívunk.
Szóval most mindenképp megszívtuk.
Pont.
Ez sz@r érzés, de most ez van, ha tetszik ha nem.
Bele kell törődni, egészség fontosabb! Kár agyalni!
Nem tudjuk mi lesz, ha tudnánk - mindenki csak tőzsdézne :) és nem kellene dolgozni.
A részvények közkézen kívüli részének, azok tőzsdén történő adok-veszek kezelése nem tudom hogyan van. De simán el tudom kepzelni, hogy bekeveredik a közkezbe, egy része - egy időre, majd mire el kell vele számolni addigra visszakerul a közkézen kívüli pakkba. De mégegyszer : nem tudom legalis e, vagy technikailag hogyan van kizárva, vagy engedélyezve, vagy kijátszva a jogszabály. Nemtom :)
Szóval pihenni, töltődni! Nem agyalni!
Beszívott a munka szombatra, most értem haza. Átfutottam a fórumot mi volt reggeltől. Hát ja...
Szerintem ma es holnap engedjük el, hogy mi lehet. Pihenni kell és töltődni a párunkkal!
Ha nagybani kitárazás/realizálás akkor megszívtuk.
Ha manipulálják akkor is megszívtuk.
Ha nem lesz hatásos jó hír akkor tovább szívunk.
Szóval most mindenképp megszívtuk.
Pont.
Ez sz@r érzés, de most ez van, ha tetszik ha nem.
Bele kell törődni, egészség fontosabb! Kár agyalni!
Nem tudjuk mi lesz, ha tudnánk - mindenki csak tőzsdézne :) és nem kellene dolgozni.
A részvények közkézen kívüli részének, azok tőzsdén történő adok-veszek kezelése nem tudom hogyan van. De simán el tudom kepzelni, hogy bekeveredik a közkezbe, egy része - egy időre, majd mire el kell vele számolni addigra visszakerul a közkézen kívüli pakkba. De mégegyszer : nem tudom legalis e, vagy technikailag hogyan van kizárva, vagy engedélyezve, vagy kijátszva a jogszabály. Nemtom :)
Szóval pihenni, töltődni! Nem agyalni!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.