Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
feel
feel csütörtök, 19:03
Előzmény: #84358  Nemtommilesz
Nevezd meg kikre gondolsz.
Rellim csütörtök, 19:02
Előzmény: #84354  Csomi1977
Ha akkor sem lesz emelkedés, akkor beszoptuk...
Egyébként, szerintem az történik, amit Rice2 megjósolt még tavaly. Beárazódik a papír... Csak az irány nem jött össze.
Hónapok óta esik. El sem tudom képzelni most, hogy milyen hírre menne fel. Jelentésre? Előző sem dobott rajta semmit. Szerintem, a SAFE pénztől is sokat várunk... Ha összejön, mehet fel, de nem lesz rakéta.
4000 felett kitömtek rendesen.
Kíváncsi vagyok, hogy ki, mit lát bele (reálisan), előttem sajnos negatív a kép.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 18:54
Előzmény: #84357  Nemtommilesz
Talán ezt mondják úgy, hogy kitömés megy....amíg lehet "csipeget" 4100 korul, duma....persze nem csioeget csak mondja, hanem inkább okosan eladja annak aki bedől, hiszen be kell szállni, jó az ár, csipegess Te is.....aztán végül marad a kitömött a napról napra csökkenő papírjával....
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 18:50
Előzmény: #84354  Csomi1977
Igen, akik csipegettek az elmult hetekben 4100  korul, most nem mondjak hogy most is csipegetnek 3700-3900 kozott....erdekes nem ?....
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 18:47
Előzmény: #84352  kreta
A korábbi hype vitte. Az eufória. Aztan varta mindenki lesz usa konkrét szerződés (aminek mostanra már kellett volna jönnie), meg a jó Q3 jelentés. De mivel nem, ezért elindult a realizálás azoknál akik korábban szálltak be. És azóta "szépen" le le le....amik voltak felszúrások azok meg közben bálnák játéka volt.
Ahham csütörtök, 18:40
Előzmény: #84352  kreta
Semmi. Azt hittük, hogy mekkora szerződésekkel jönnek haza, de eddig az a benyomásom, h kb. pár baráti kézfogással jöttek haza, h aha, persze, vizsgáljuk meg, h együtt tudunk-e működni. De ott tartott még az új ATH eufóriája, így amerika egy még magasabb ATH-t eredményezett. Eufória azóta nincs, enerváltság, emiatt is reagál az árfolyam közömbösen a hírekre.
Csomi1977 csütörtök, 18:37
én senkit nem akarok megbántani de annyian mondják most kell beszállni ... a valóság hogy lassan 3 hónapja ez a részvény nem nagyon emelkedik . Forgalom se nagyon van és csak esik . De ha valaki elmagyarázza ,hogy most mi ez az esés sorozat ? és holnap megint esik gondolom mert péntek lesz . Jővőhéten SAFE pénzekről lesz hírek . Ha akkor se látunk emelkedést akkor ?
vargi333 csütörtök, 18:29
Ui.:idei minimumon 3895 zártunk igaz, de tökéletes beszálló, a habozóknak, hogy felszállhassanak a 4iG űrhajóra.....kilövés előkészítés ongoing....
kreta
kreta csütörtök, 18:26
Előzmény: #84350  Nemtommilesz
Tulajdonképpen mi volt az amerikai útnak a lényege miért emelkedett akkorát akkor az árfolyam?
vargi333 csütörtök, 18:06
Sziasztok,
előre leszögezem, nem károgok..
Igen, a 4iG rv olyant ment 2025-ben hogy ihajjjjj!
Azóta...igen...estünk....sőőőt, most már hetek, napok óta nincs nagy érdeklődés...sőőt, a mai nap csak öntögette valaki az 5-6-8k pappert a vevőkre (sajnos ez is egy formája a bizniszelésnek, nem elitélendő)
Ma amúgy sztem, kb. 4k felett zártunk volna..igaz nem lett volna semmi forgalom, viszont nem lennénk ismét 3900 alatt...
Furcsa, de sajnos ez a tőssde, itt kiszámíthatatlan szinte minden.
Egy biztos a cég szuper, nagy erőket mozgósítanak a jövő építkezésére..brutális eredménye lesz majd....persze, ha nem tudod kivárni, eladod, kiszállsz, mindenkinek saját joga, viszont ha a rakéták beindulnak, megérsz majd rá felkapaszkodni!!!!!!
Nekem sok pénzt hozott már, hogy jól voksoltam!
Hajrá 4iG, hajrá Team!!!!! Brutál lesz ez ha indulnak az indító rakéták!!!!!!
Mindenkinek szép estét, és holnapra szuper napot kívánok!!
Vargi
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 17:52
Előzmény: #84347  jofej
Kereslet - kínálat. Hááát nem kapkodnak a papírért. Sok sok nem kötelező érvényű szándéknyilatkozat....hááát egyelőre kuka az USA út.
feel
feel csütörtök, 17:34
Usaban kezdik ledolgozni a nagy minuszt.Nasdaq -1.6 rol most -0.80%
hocus-opus csütörtök, 17:23
Záró 3895
jofej csütörtök, 17:23
Akik a nagyokkal példálóznak, hogy hú mennyit emelkedtek (pld.: Mol 40%-ot, amihez egyébként kellett a NIS megvétele) azok nyilván azt is tudják, hogy évekig csorgás, oldalazás volt jellemző rájuk (talán az OTP kivétel, de azt nem is értem, én már 20.000-nél is drágának találtam), folyamatosan ment a köpködés, szidás a fórumokon. A tőzsde türelemjáték, aki ezt nem bírja az ne tőzsdézzen, de ne idegesítse a siralmaival a többieket. Ami a 4ig-t illeti, ma is az volt az érzésem amikor elkezdték borogatni, hogy mivel nem volt meg a 400 millió körüli forgalom (200 valamennyinél jártunk), kellett egy kis forgalomgenerálás, így 397 milliós forgalommal sikerült zárni. Továbbra sem hagyják sem esni, sem emelkedni, hiszen a vételi oldalon 3870-ig 20.000 darabos vétellel dugózták az esést. Reméljük, hogy a jelentés vagy valami jó hír hamarosan elindítja az árfolyamot felfelé.
feel
feel csütörtök, 17:22
Előzmény: #84345  Tony_Stark
Persze,hogy az jo beszallora.
Tony_Stark
Tony_Stark csütörtök, 17:20
Előzmény: #84344  Tony_Stark
Persze érdemes figyelemmel kísérni nem elvetendő szempont nem jó dolog kiszorulni a jóból:D, de napi szinten rugózni rajta az arra utal, hogy kőkemény ijesztegetés a cél.
Tony_Stark
Tony_Stark csütörtök, 17:17
Előzmény: #84341  feel
Igen ezt már nem egyszer átbeszéltük a cég struktúra folyamatosan változik, nem rég posztoltak linkedin-re is ezzel kapcsolatban. Várjuk ki a végét, ameddig nincs osztalékfizetés addig szvsz sok relevanciája nincsen. Bármikor jöhet akár egy külföldi tőkebevonás is az anyacégen keresztül ez is felülírhatja rendesen a cégstruktúrát.
Nemtommilesz
Nemtommilesz csütörtök, 17:13
Előzmény: #84342  Coobra
Nem.
Coobra csütörtök, 17:12
Előzmény: #84336  Nemtommilesz
Te vagy realmadrid? :D
feel
feel csütörtök, 17:11
Előzmény: #84339  signal2
Naponta beirod ezt kezd unalmas lenni.

Topik gazda