Az Intel részvényei zuhantak, miután a chipgyártó gyenge előrejelzést adott ki, és kínálati hiányra figyelmeztetett. Jelentese is elmaradt a varakozasoktol.
Igen, de az ebéd duplán kijött :) 4205 -re voltam beállva, megkaptam, aztán 4250 eladva a dagonyában várakozva, majd miután elment ...naná... megindult fel :) mondom befolyásoltam az árat :) Gold csomag, igy daytrade 0.13, ami összesen 11 Ft részvényenként a két tranzakcióval, vagyis 45-11= 34 amibol ado utan 28.9 HUF maradt reszvenyenkent. Egerészés :) de ma is pörgött a realizált számlálója :)
Miért, szerinted ma 4.200-on a 30.000 db komoly vételi szándék volt? Majd utána 4.230-on? Tettek oda egy támaszt, h ne essen. Szted ez mi, ha nem a piac tudatos befolyásolása?
Végre beismerted, hogy létezik az a titkos erő, akik mindentől függetlenül mozgatják! Szerintem te is közéjük tartozol! 🤣😁😂 Amúgy már teljesen kiborultam tőle, hogy bármerre megy az árfolyam, azt mind a titkos erők teszik... Basszus!!!... Ti vagytok azok, akik mozgatják!... Vesztek, eladtok! Nyilvan van piac befolyásolás is, de ez nem az. Az elég sokba kerül annak, aki csinálja és utána be kell hoznia többszörösen, hogy megérje nekik! Az nem így néz ki.
Tegnap is volt 4300, meg felette is. 1 hete pénteken is volt 4300 felett. Ha ma is lesz 4300 felett az biztos csak manipuláció!!! mert direkt csinálják :D 1szer adják, 1szer veszik és nem csak felfelé megy! :D :D :D Nem engedik, manipulálják, irányítják a kereskedést. MNB miért nézi? büntetés? :D :D :D . Na beírtam mert megkaptam, hogy mindig ugyanazt írom és nem írtam hasonlókat, tehát akkor most mást írtam végre. Azért remélem 1-2 hétig nem lesznek hasonló beírások :D 4295ft és 411milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.