Újabb 11,6milliárd EUs pénz, pedig régebben sokan mondtak, hogy a 4IG nem kaphat majd EUs támogatásokat. Hát ez sem lett igaz :D https://www.portfolio.hu/uzlet/20251217/11-milliard-forint-vissza-nem-teritendo-tamogatast-nyert-el-a-4ig-leanyvallalata-806812 Ha végez a nagy eladó, hírek nélkül is emelkedhetünk. Lehet év végén portfolió átrendezés miatt 1 alap adja, aki sokkal lejjebb bevásárolt és nyereséget realizál. Persze több kicsi beijed, hogy már a hírekre sem megy és eladnak, csökkentenek ők is. https://forbes.hu/hirek/4ig-jaszai-gellert-magyar-milliardosok-akvizicio/ 1 év és majd az árfolyamban is beérik a "turbó fokozat" :D Persze aki akarja adja el itt 4000 körül, hátha esik még tovább. Veterán Te még 1200nál is így elégedetlenkedtél, meg 1700nál is szidtad aki felfelé látta az árfolyamot, mert 1 kicsit megtorpant, de most 4000 felett van és te még mindig ugyanazt írod. Nézd vissza magad és meglepődsz, mert vicces. Szállj ki és megnyugszol!
Tedd meg, de képzeld mi lenne itt ha mindenki beírná hova rakott vételi és eladási megbízást. Amúgy meg egy igazi sakk játékos nem árulja el a következő lépését. 😀
mi ebben a komolytalan ? ha ezt tegnap reggel csináltam volna estére már növelte volna a db számot . Hetek óta azt nézem hogyan ugrál 4400-4000 között . Gondolom aki ügyes volt az növelte a db számot .
Kérdés: Mi lenne ha ma senki nem rakna eladásit 4480 alá? Mondjuk képzeletben megfeleznénk az ATH és a 4000 támaszt. Nagyon kívancsi lennék, csak úgy elképzeltem így a napot. Szép zöld nyitó lenne, és úgy is zárna :)
szerintem ez a 4000-4650-es sáv meg fogja tartani, itt fog sávozni, azért a 4200 alá nyomás már nagyon nyögve nyelős volt. kb 4 135 alatt bukó a spekinek is, nem hiába állt 4150-re, meg 70-re, én sem gondoltam h napon belül így visszakorigál, ha nagyon bevernék 4000 alá az kontraproduktív lenne mindenkinek, egy idő után jászaiék is odaállnának bevédenni szerintem, ez a 4000 környéke még épp belefér nekik is
Ok de a tőzsdének valahol a kereskedés a lényege . Ami az elmúlt hetekben volt az ennek teljesen megfelel. Az más kérdés , hogy valószínűleg irányított volt .
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.