Jöttek a favágók a pecsenyéshez,a fiam meg 1.90,mondja a fönökük,a fiam mehetne velük az erdőre dolgozni!Mondom neki akartam kérni neked egy felest,de már nem is kérek,úgy látom már félre beszélsz reggel korán igy is!!Pont a fiam megy erdőre veletek,arról hires!De lehet poénnak szánta,nem tudom!
Én előfizettem, de ekkor sem látom egyben azokat az infókat, melyeket a Direktbrókeren látni lehetett. Pl. nem látod az ötöskönyvet, semmit sem a kinálatokból és a megtörtént vételekből csak a pillanatnyi, illteve legutóbbi tételt. Szegényes ez így és nem tudsz az adatokból kalkulálni semmire sem!
Sziasztok! Aki OTP-s es megszunt a regi felulet , hogy latjatok az azonnalit? Elo kell fizetni azt a 2400 Ft-ot ujbol , mert nekem volt az elozonel elofizetesem , de ezen a singlemarketen semmit nem latni.
Mi már rég felvettük a fiammal,termosz tea itt van,kinn voltunk a pecsenyésnél már reggel,enni se kell megálljunk,ha kell 5ig folyamatosan a tüzvonalba tudunk lenni ha csúcstámadás lesz!!Miattunk ne aggódjatok!Sült kolbász,sült tarja,sült császár,hagymás máj,sült husos hurka,steak burgonya,felőlünk fújhat a szél!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.