Igen igen, én 1x vettem már ott, akkor tényleg 0,35% volt, de nem tudom, hogy ez a teszt időszak alatt volt-e direkt broki előfizetéssel, de szinge market előfizetés nélkül, vagy hogy később is ennyi lesz akár előfizu nélkül is.
Nem lehet látni sehol, de valaki azt írta, hogy ennek ellenére lehet belőle venni azonnal részvényt, csak nem látsz semmit. Szép új világ, manuálisan vezetgetheted paíron a tranzakcióidat, amíg el nem telik a T+2 nap.
rendkívüli közgyűlést hívott össze a 4iG, melynek helyszíne a Petzvál utcai objektum „C” épület; cím: 1119 Budapest, Mohai út 38., „D” kapubejáró. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlés időpontja 2025. év 12. hónap 17. napja, 11:00 órai kezdettel, változatlan helyszínen és napirenddel.A közgyűlés napirendi pontjai között szerepel a társaság alapszabályának módosítása,döntés vezető tisztségviselő jogviszonyának megszűnésével kapcsolatos intézkedésről és vezető tisztségviselő megválasztásáról,
Még most nem lehet, le van tiltva, szerencsétlenkednek, biztos valami keresztbe akadt a rendszerben a teszt során. Jó sejteni, hogy komoly bónuszt vehettek fel a vezetők ezután a szar "korszerűsítés" után.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.