végül is, ahhoz, hogy a végén mínusz legyen, jó a taktika, azért itt sok a napizó, meg az egyéb spekuláns, akik a végén, akár vissza is adhatják és mínuszba tolják a napi zárót,
Tudtommal a 4iG az egyetlen magyar cég, kinek érdekeltsége van az USA-ban, Izraelben, araboknál, kozép Azsiában, Egyiptomban, Balkánon. Lehet hogy valamit még ki is hagytam. Ez a cég csak novekedhet !!!!!!!! Akármi torténik ma vagy holnap, sz. a 4iG egy egyirányú utcában van, ami csak felefelé haladhat.
Nekem a 3000-es buli sokat jelentett. Megbizonyosodtam róla, hogy ennek a topiknak a húzó tagjai tényleg létező emberek, nem is akár milyenek. Egytől-egyig létező, őszinte, segítőkész embereknek ismertem meg őket. Beszélt mindenki a sikereiről és kudarcairól egyaránt. Mindenki teljesen más egyéniség, csak egy közös van bennük: hisznek ebben a történetben.
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagy mínuszban ülsz, már ne szállj ki belőle. Jövő héten Trump-Orbán találka november végén 4IG negyedéves jelentés. Addig mindenképp tarts ki.
A tőzsde az a hely, ahol valakinek buknia kell, hogy valaki más nyerhessen, így egyértelműen nem való mindenkinek. Olyankor inkább valami stabil osztalék részvényt kell venni, és örülni az évi osztaléknak, szerintem. Én 3000 db. DH részvényt adtam el 1205 és 1240-en, hogy vehessek még 4160-ért 4iG-t. Azóta a DH 1300 fölé ment, a 4iG meg.. hát mind tudjuk. :D Nekem is volt Masterem, 4 035 Ft-ért vettem őket, sikerült plusszosan eladni, de a bank ~10x annyit keresett rajtam, mint amennyi hasznom volt (kb +400 forint) :D Volt MBHJB-m is, 1300-on vettem, fél év múlva egy "felkörben" sikerült 824-ért megszabadulnom tőle.. Hossabb távon én bízom a 4iG-ben, nem érzem veszélyben azt a 2500 részvényen jelentkező ~1,8m forint mínuszt. Inkább azt sajnálom, hogy most egy darabig nem férek hozzá, nem akarom realizálni ezt a mínuszt.
Járatják szépen, tankönyv szerűen. aki nem biztos a dolgában, azzal eldobatják. Ez így szokott lenni. Már csak az a kérdés, hogy mikor leszünk 4000 felett? Jövő héten? vagy csak jelentés előtt? vagy csak utána, de án meglepődnék, ha 2 héten belül nem lennénk 4000 felett. 3700ft és milliárd feletti forgalom
Van egy üveg Tatra teám, megyek, és megiszom. Addig sem csinálok hülyeséget! :D A kérdés egyébként nagyon jó! Bízom a cégben, bár mindig bennem van: ha ilyen jó, és még sok van benne, mások miért adják?! Szóval, a bizalom ingatag. Ami biztos, hogy egy nagyon jó csapat jött itt össze. Sajnálom, hogy a 3000-res bulin nem tudtam ott lenni. Bár ha így megy tovább, hamarosan lehet újabb 3000-res buli...
egyet értek veled és tartani kell most, nem is kérdés. sajnos vannak itt olyanok, akik ellenérdekeltek és ezeket nem lehet figyelmen kívül hagyni, sajnos néha több az ilyen, mint aki segíteni akar és egymással értelmesen konzultálni, inkább mások kárörvendésében látnak örömöt, illetve manipulációs céllal és félrevezetően kommentelgetnek, erre is figyelni kell
De Rábánál még van valami, hogy van a kötelező felvásárlás, amikor annyit adnak érte, amit ígértek érte és át kell adni. De nem tudom pontosan, hogy mikor tud az érvénybe lépni. De szerintem biztos, hogy megjátszák, ha tudják. Hiszen úgy járnának jobban!
Csak akkor égeted el a pénzed, ha kiszállsz belőle. Ha bízol a papírban, akkor nem szabad eladni. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásom. Tudom, hogy nem könnyű ilyenkor, nekem sincs már túlzottam pluszban. Nekem is szoktak lenni hasonló gondolataim, de ha sikerül kiülnöd ezeket a nehéz időket, akkor a végén győztesen és erősebben fogod magad érezni. Én is hozzád hasonló kisbüfi vagyok, vétel után sokszor volt már minuszban. Volt, hogy eladtam és akkor nagyon bántam amikor elindult felfelé, ebből is tanultam. De az utóbbi időben (talán) megtanultam a kezemen ülni. Kitartást!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.