És be van vezetve valamelyik amcsi tőzsdére vagy miért olyan fontos ez? Mert ha ez csak buxos részvény, akkor a mi nyitvatartási időnk szerint tudnak kereskedni.
azért az nem biztos, hogy ma fogja azt betölteni :) de ha ekkora kanóc lesz záróban a gyertyán, az nem fog jól mutatni holnapra. meglátjuk. szerintem nem 3 nap alatt kell elérni a 2400-as szinteket. Én anno ezt 2026-ra jósoltam amúgy :)))))))))))
Jól csináltad,hogy részvényt vettél,azt hogy ezt,az meg most életed legjobb fogása volt lehet!Itt az élő példa,ma ment ez a papír tízen %-ot,tegnap ment 16%-ot!Az állampapperba meddig kell dekkolni 16%-ért?Én nem értem komolyan,aki vesz!Nekem is volt mikor indult,akkor sok kamatot adott viszonylag!De most amit ad,egy jobb napon meg lehet keresni sokszor!Na a bácsikámnak ott van a zséje!Persze én intézem neki mert ugye én "ráérek"!Tele is vagyok vele,mert már hetente kell lekötni mindig a millió lejáratot,a kamat kamatának a kamatának a kamatának a kamatát is folyton!Az öreg meg sose vesz ki semmit!Mindegy segítek neki,mert szegény mozgás korlátozott,azt a családja nem tartja vele a kapcsolatot.
Most hogy pici pihenes es erogyujtes van (mikor irom 1820) valaki le ki tudna picit melyebben fejteni hogy amikor irjatok hogy jonnek a spekak, az a gyakorlatban mit jelent? Nyilvan tudom hogy mirol van szo, de a prok ezt a gyakorlatban hogy es mi alapjan csinaljak? Hogy lehet ezt a ki be ugralast csinalni?
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.