Mint látható a jelentés óta a forgalom valósan piaci, lecsökkent szépen. Azt hiszem kijelenthető, hogy a jelentés előtti hónapokban egyértelműen manipulált kereskedést láthattunk (nem mintha ezt akkor nem így gondoltuk volna). A miértje jobban érdekelne, mert ez még mindig rejtély a mai napig.!
ha nem vennéd észre nekünk is ez a bajunk: Persze már bőven 1000 felett kéne lenni, de a cég nem veszi a részvényeit és titkolózik a befektetők előtt. illetve ennél sem mindegy, hogy mikor: Egyébként nekem "mindegy",hogy 790 vagy 840 mert még részben sem adok el pár dbot sem.Eladásokra majd nálam 1500 körül kerül sor, szerintem valószínű még idén.
Én nem dicsértem és nem írtam, hogy a 900hoz közelít! Ha emelkedik akkor nem közelít! Csak ezt jelenti amit írtam. 02.20-án még 795 volt. Mikor fordult, volt aki azt írta, hogy 1 hét és 800 alatt lesz. Azóta eltelt 3 hét. Ez 1 természetes mozgás 1 részvénynél, hogy liftezik, tehát mozog. Más papírban is ez megy. 9 hónapja még 630 is volt. Persze már bőven 1000 felett kéne lenni, de a cég nem veszi a részvényeit és titkolózik a befektetők előtt. Egyébként nekem "mindegy",hogy 790 vagy 840 mert még részben sem adok el pár dbot sem. Eladásokra majd nálam 1500 körül kerül sor, szerintem valószínű még idén. 831ft és 10milla
most nem azért, de ha valami 850 alatt folyamatosan egyre lentebb szúr és zár is néha, akkor az nem a 900-hoz közelít akkor kezdjük dicsérni, ha a 900 lesz közelebb és nem a 800 a 831-el sajnos még ott sem tartunk, ahol az elmúlt 1 havi maximum volt
Én most 817ft-ot látok és 21millás forgalmat. Lehet valami szar? Furcsa is volt így nyitáskor. Ja most nézem, hogy a tegnapi kötéskhez adta a mai forgalmat. Szar az Erste!!! . Mindenre is jut pénz: https://sportal.blikk.hu/egyeni-sportok/vivas/vivas-szilagyi-aron/2024032016390774661 Kelle a reklám, de... Mikor lesz pénz saját részvény vásárlásokra is??? Adakoztak 1 csomót tavaly is. Támogatásokra is van, de saját részvényt nem tudnak venni, pedig rengetegre van felhatalmazásuk. Mikor vesznek saját részvényt??? Kicsit a papírra tudnák vele irányítani a kicsik figyelmét és nagyobb lenne a bizalom a cég iránt. Mintha direkt a kicsiket akarnák elbizonytalanítani. Meddig megy ez? Talán április 30 lesz a forduló pont. Én ebben bízom.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.