Itt ülsz évek óta velünk együtt!közbe jött a kovid,meg ez a félnótás bohóc,ezek nem voltak a tervbe!most már aki nem adta el eddig, nyugodtan várhat még pár hónapot!
207millió forgalom. Szerintem pakk átadás megy. Folyamatosan nagyok a forgalmak és minimális elmozdulás van az árfolyamban. Rengeteg eladót villantanak többször. Szerintem azért, hogy akinek kell a pénz, vagy bizonytalan, dobja el. Sokan be is dobják és kipontozódnak. Kicsik nem csipkedik. Itt a fórumon is kevesen vagyunk, sok részvényben sokkal több kicsi mozgolódik, de majd talán 900 felett észreveszik a papírt. Remélem a kitartásunknak majd meg lesz a gyümölcse, ami majd 1essel kezdődik. Most még "csak" 868ft
Nekem is ez a lassú emelkedés tetszik jobban. Rallyt az AH cégének eladása után várom. Mondjuk, hogy a cég miért nem csipegeti még 900 alatt azt nem értem. Jelentés előtt 1 hónapig nem vehetett, most meg már eltelik 3 hét jelentés után és nem vettek. 873ft és 136milla
Nekem ez a step by step emelkedés sokkal jobban fekszik, mint a rally. 3-4 pont emelkedés / nap, 20 kereskedési nap alatt már szép. A nagy rally meg hozza mindig a nagy korrekciót, meg a szinteként beragadt későbbi eladók hadát. Szépen támasztják, megyeget, jóvan' ez így. :)
Lehet még szeptemberben, de okt végéig szerintem lesz bejelentés az eladásról. Azért lenne jó ha 900on lenne az árfolyam, mert akkor onnét jöhetne a rally. Még a hír bejelentése előtt a cégnek is kéne vennie szvsz. Idei év után szerintem majd megkapjuk az elmaradt osztalékot is és így 60ft-os osztalék jöhet majd jövőre. Lesz kalória az emelkedéshez. Jövőre valószínű, hogy jönnek majd új részvények is 1000ft felett. 867ft és 121milla
Az AH csinált 2 céget, AH1 és AH2. Egyiket részben eladják. Nem az egészet, csak részben értékesítik, mert továbbra is szüksége van a cégnek rá. Úgy gondolják, hogy befektetők nagy pénzt fizethetnek érte és akkor ők még hoznak másokat akik majd az AH rendszereit használják és ezért így majd többet is érhet. Én úgy gondolom, hogy ez az eladás 150milliárdot hozhat a cégnek, de lehet többet. Egyébként ez alapján már kilehet jelenteni, hogy a Digi nem volt drága, sőt olcsó volt. Digis eszközökért kap a cég 68milliárdot, de még a rengeteg kiépített TV és internet vezeték maradt. Most részben az internet vezeték rendszer is értékesítve lesz. Ha azt nézzük, hogy az előfizetők is maradtak és a díjemelések miatt már nyereséges a Digi, akkor nem kérdés, hogy nagyon jó vétel volt. Az tuti, hogy nagy dobásra készül Jászai, mert nagyon magabiztosan nyilatkozott és Fekete Péter szerint is a "legnagyobbakkal tárgyalunk" mondta. szerintem akinek eladják, lehet megjelenik majd tulajdonosként a 4IGben is. Mivel már több mint 1 hónap eltelt, ezért bármikor jöhet hír az eladásról. 867ft és 109milla
102milliós forgalom és 868ft. Vajon mikor engedik el a gyeplőt? Lehet lesz 1 nagy ugrás mint 700nál? Akkor gyakorlatilag a 700 átlépése után mindjárt 800 elé ugrott az árfolyam.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.