Nekem van belőle, én nem tartom rossznak, az hogy mi a reális hát azt nem tudom, de könnyebb benne mozgatni az árfolyamot az biztos. Ugyanakkor a háborúnak sajnos még nincs vége úgyhogy bármi lehetséges az árfolyamban még.
szerintem is drága, ezért nem értem. 4000-ről 10-es split után 1000-ig ment a semmire és azt tartja szintén a semmire. ehhez képest itt óriási a növekedés és megy a picsogás, hogy mi minden szar.
én csak azokat a betegségeket kívánom neked, ami a szüleimnek van/volt. Apám 2019-ben áttétes rákban, hosszú szenvedés után meghalt, anyám 16 éve stroke-os, féloldalára lebénult, 87-ik évében van. Eljössz őt gondozni?
pedig már épp kérdeztették volna a te véleményed is most hogy leírtad. emlékszem amikor a nyafogtásoddal volt tele a fórum hogy kevés a nyerő az opusban vagy konzumban ezért kell még felnőttként is a szüleiden élősködnöd. Van már munkád? Vagy a fikázás fanyalgás matgabozás jobban jövedelmez? hónaljszag lett kissé hogy idetévedtél megint.. de azért wellcome.
OFF Realmadrid barátunknak annyira be van csípődve a 4iG, hogy az itteni kitiltása annyit eredményezett, hogy a másik 4iG topikban még elkeseredetten tolja a negatív kampányt. Bizonyíték ez, nem ígéret. :) ON A saját részvény vásárlásnak jótékony hatása lesz az árfolyamra szvsz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.