Nem szeretném megzavarni az idilli veszekedést, de közben beindult az SRV. Ja, csak nem nálunk, hanem 41G-ben (+6,32%). A semmire lekörözött, és lassan az Est is így tesz. Opus r.181,8 78 k.nyi támaszt minket 180ig
nyílván van/volt/lesz, ha már foglalkozom egy papírral. az meg hogy ki tarjta hosszú távra, ki pedig csak tradeli, az egyéni döntés. illetve sehol nem írtam, hogy szar, annyit írtram, hogy ez nagyon kevés, és talán nem kell túlzott árfolyamemelkedést várni tőle.
hát nálad élesebb vagyok, az tuti. de minimum reálisabb, mert nem írnék be soha olyan, mint te, hogy majd 611-en beállnak venni. tegnap írtad, visszakereshető.
Igen, számszakilag neki van igaza, de a hír értéket a jövő dönti el. Ráadásul az is árnyalt lehet, hogy mennyi is az a 3 millió részvény. Lehet rosszul látom, de elég kicsi alapból a forgalom és csak a napizók és shortosok játszadoznak maguk között és véleményem szerint így 200 alatt a jelen helyzetben akik régebb óta tartják nem itt adják már el. Szóval ha többnyire egymás közt játszanak páran akkor ebből kivonva 3 milla részvényt lehet érdemleges felhajtó erő számszakilag is..
Nincs ezzel semmi probléma. Máshogy látja, ennyi. Az értéket nézte a hírben, nem pedig a hír értékét. Számszakilag neki van igaza, a jövőt illetően meg...ki tudja. 🙂
ha érdemleges árfolyamemelkedést vártok ettől, akkor igenis számítana a mennyiség. de felőlem várjátok, hogy a napi 50k (gyengébbek kedvéért 3 millió db osztva 3 hónap, azaz 60 kereskedési nap) fogja az egekbe lőni az árfolyamot....
akkor ma a shortosok vettek vissza egy kisebb mennyiséget? tegnap nem volt vmi közlemény a BÉT-n hogy a shortolás jelentés köteles lesz? csak feljött vmi lap amikor a bet.hu-ra mentem.
Globalis SzOpus Nyrt.