Elolvasva a cikket csak nekem furcsa a dátumok sorrendisege? "Ugyanakkor Lélfai nem esik messze a BB-től, miután változatlanul az igazgatósági tagja a Magyar Bankholding Zrt.-nek, amelyet pont a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesítésére hoztak létre. Elsőként éppen a BB tűnik el, miután az 2022. március 31-ével beolvad az MKB-ba, amely 2023. április 30-án fuzionál a Takarékbankba. Hogy mi lesz az ily módon három bankból létrejövő hitelintézet új neve, az még nem dőlt el. " Mindezt úgy, hogy május 2-ig szól az Opusban a kinevezése....
Ebben most mi az újdonság, ettől hiszed magad császárnak. Megsúgom, az a véleményem, hogy ha a Fidesz nyer, akkor sem fog rögtön konszolidálódni a helyzet és én továbbra is apránként veszem majd a részvényt, ahogy már jó ideje írom. Bástya elvtárs, tudja, szerénység ...
Látom nem nyugodtál le .Agyadra ment a Csirkefarhát? Hülye országban vagy betorzult elmével.A szar pénzed az Agyadra ment . Vegyél egy mély levegőt és gondolj valami vidámra ,és légy boldog inkább.
Az ár inkább le sem írom mi a véleményem. Nem vagyok hajlandó magam lelkét tönkre tenni ezárt. Igaz nem is adom el. Ez persze az én döntésem és az én bajom. Az, hogy olyan közgyűlést hívnak össze, ahol az új igazgatósági tagok megbízása 2022.05.02.-ig van érvényben az számomra azt jelenti, hogy ez átmeneti.... Ha eddig gondolkodtam hogy elmenjek-e mostmár tudom hogy áááá ...
NEW OPUS GLOBAL