Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
10 éve 1,7ft volt az árfolyam. Ahhoz képest... Itt az a baj, hogy nem vettétek észre, hogy a cégnél csak nagy ígéretek vannak folyamatosan és abból nem sok valósult meg. Kicsi akvik, amik csak arra jók, hogy a spekiket megvezessék, közben meg a nagyok folyamatosan adják a papírt. Sokat szidtatok, mert mondtam, 130 felett, hogy adni kell nem venni és lejjebb is, hogy 50ft felett túlárazott az árfolyam. Itt már talán érdemes kitartani, de 40 simán benne lehet szvsz. Kata311re még Econet és Estes időkből emlékszem, mert az 1ik kedvenc részvényem ez volt. Kitartást mindenkinek!
a másik fórumból másoltam ide! Én egy erős vételi pakkal megindítottam a vásárlásokat. Short squeeze-re felkészülni. Csatlakozzatok bátran hozzám. Ne hagyjuk érvényesülni a belső körökből származó shortosokat. Figyeljétek meg, hogy direkt akkor dobták be a negatív hírt, amikor én bedobtam a pozitív híreket a cégről. Én ugyanis már hetek óta mondom, hogy jó a papír hosszú távon és pont egy-két napja adtam egy nagyobb pozitív hangulatot a papírnak. Erre belökték ezt a negatív értékelést. Direkt csinálja a cégvezetés. Egy szavukat se higgyétek el. Fel fog menni. Vásároljatok és szorítsuk ki a mocskos shortosokat. Én a végtelenségig tudom tartani és ha kell még akár 30 napon át is tudom venni. Szevasztok!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.