De igen. Szerinted mit kellene tenni. Valami spekuláció lehet a háttérben, mert ennyire nem lehetne gyenge. Pl, ha valakinek csak néhány db van, annak mi értelme, hogy kiszórja, a helyett, hogy várna az emelkedésre. Lehet, hogy valami tőzsdén kívüli ügylet van a háttérben, ami miatt fontos az alacsony ár.
Természetesen, én voltam 3 éve kgy-en, akkor megnéztem. Sokan voltak pár ezer db-bal, de így is nagyon kevés a kisrv-es arány, jelentősebb ,mennyiséggel (10k fölött) nagyon kevesen. Nem hiszem, hogy azóta ez érdemben változott.
Messze alul van értékelve a cég jelenleg. És ne felejtsük el, hogy a politikai beágyazottsága sem romlott jelentősen, így ilyen veszély nem fenyegeti. A bif nem egy tipikus összeomló NER projekt, hanem egy stabil profitabilis ingatlancég.
persze ehhez az kellene, hogy érdekeljen ennyiért valakit, mert magától nem megy feljebb az ár. Hiányoznak az intézményi befektetők. Eszembe jutott, hogy amikor olyan magas volt, akkor volt a Takibank (MBH) 10%-nyi részének visszavásárlási kötelezettsége, így valószínűleg ez tolta fel. Aztán valószínűleg ez tolta le. Mindenesetre nem használt a papírnak, hogy a bank eladta a részét.
Végre egy kis TA szemlélet!:) A cég számai és portfóliója nagyon jó, sőt javul! Az árfolyam borzalmas. Az idei osztalék korrekt volt szemben a tavalyival (bár akkor is legalább volt 10 Ft). A kormányváltás azt hiszem (remélem), olyan szempontból jó nekünk, hogy nem érinthetetlenek már a nagytulajaink, így a kisbefektetői érdekek is talán erősebben figyelembe lesznek véve. De senkiben nem akarok hiú reményt kelteni, amíg nincs likviditás, addig én sem bővítek (a BIF osztit Wabiba tettem, legalább ott is felmarkolom az osztit:)), viszont nem adtam és nem adok el egy darabot sem, mert többet ér ez a cég ettől.
BIF tulajdonosok topikja