Pedig nem hiszem, hogy az lenne az érdekük, hogy alacsony legyen az ár. Hacsak nem venni akarnak, de ehhez meg nincs aktivitás. Ha megjelenik néhány ezer db, ott áll napokig és csak lassan fogy el. De vételi érdeklődés se tombol.
Amit szerintem nem jól csinálnak, az a transzparencia hiánya. A céget jól működtetik, a fundamentális számok tetszenek, és korrekt osztalékot is fizettek. Én türelmesen tartom, de akinek nem tetszik a működés és az illikviditás, az dobja nyugodtan.
Holnap osztalékfizetés, ráadásul a szelvény nélküli BIF is szépen emelkedik. Óvatos optimizmusomat nyilvánítom ki, de a kezdő tőzsdézők csak fenntartásokkal kezeljék a beírásomat:)
Nem vagy méltányos, azon a napon, amikor írtam, akkor pár milliós forgalom volt. Persze nem mintha, az olyan sok volna:) Nem hiszem, hogy figyelmeztetned kell bármire a fórumtársakat. Ez a részvény nem felbeszéléstől fog megindul (ha majd...), hanem ha a nagytulaj(ok) úgy gondolják. A fundája jó a cégnek, és az, hogy idén van osztalék, pozitív. De mindenki látja, hogy illikvid, még a legkezdőbbek is.
Mielőtt még mélyebb konzekvenciákat vonnának le mások akik e fórumot olvassák, szeretném tájékoztatni a tisztelt fórumtársakat, hogy a posztban említett "Óvatosan, de azért veszegetik." megjegyzés igencsak a túlzó kategóriába tartozik mivel a mai forgalom: 63.425 Ft volt ami 215 db részvénynek felel meg ami a 2,43 %-os "emelkedést" generált!! 😢😭🤣🤔
BIF tulajdonosok topikja