Én biztos vagyok benne hogy ez történik. De szerintem nem valakinek kell átjátszani mert akkor szokásukhoz híven egy nagy pakkal tennék előre egyeztetve... hanem a kicsikre öntik... és mivel már a 400 on se kapkodtak érte a harmadik/negyedik leverés után most még drasztikusabb módszerekhez folyamodtak hogy legyenek ujra vevők. A határidő pedig szerintem augusztus vége... szeptemberre akarnak egy olyan helyzetet hogy bár marad a hivatalos 31% os közkéz azonban ennek felét már nem a status+talentis tartja hanem olyanok akik forgatják is... forgalom nélkül nem lesz blue... nagyobb valós közkézhányad nélkül meg nem lesz forgalom.
Ilyen ez a tőzsde, valaki annyit keres, amennyit a másik bukik! Én az emelkedésben lennék érdekelt ;) u.i sajnos 1 napig volt OTP-m 1550ft-ért, hallgattam a brókerre..... az élet igazolt volna, hogy nem kellett volna csak magamra hallgatni. Ezért hiszek az Opus-ban!!
Opus 1,5 éve ilyen. Veszel, már aznap mínuszban is vagy :) Én már nem mondom, hogy jó lesz az, mert leugatnak.. Döntsd el, hogy hiszel e benne, vagy még most add el 5-6% bukóban, ha azt gondolod 200-ig lemegy.
Amúgy annak ellenére, hogy fizetett felbeszélő vagyok papír nélkül, nem vagyok megelégedve a munkaadóimmal :)
Csak agyalok, valamiért ez ugrott be: valakinek el kell adnia/át kell passzolnia bizonyos mennyiséget egy bizonyos határidőig, ami közeleg. Eddig is ezt csinálta, ezért estünk folyamatosan, de nem fogyott el a meghatározott mennyiség. Most már semmi nem számít csak fogyjon elven szórja mint hülyegyerek a homokot..
Meg nem tudom mondani ki az eladó, ki a vevő, mennyi darabszámot kell meddig el/át passzolnia.. Szerintetek?
OPUS Global Nyrt.