Elkapkodtam a 490-et, de beálltam 480-ra is egy kicsivel, mert ilyenek után szoktam az ML részvények kilőni. Reméljük, a 470 megfogja, ha egyáltalán addig lemegy. Amíg van vevő - márpedig lesz - addig nincs gond.
Akkor voltam hülye, hogy nem adtam el mindet, mikor azt hazudták, hogy "elfelejtették" a lock-up-ot, mert akkor vált nyilvánvalóvá, hogy hazudnak és sz.rnak ők a kisbefektetők érdekeire!!
Beb@szna...a feudalizmus nem nyerő...a demokrácia az meg nem jön a kárpát medencébe...zord itt neki, sosem tűrte jól az itten klímát...:))...de azért a történelem kereke forog...;-)
dehogy, csak nem fizettem be az adót apeh felé, azt hittem h a 2/3 után jön a kánoán és az a pénz is hoz még párszázezret, na most az lett h alkudoztam apehkel, mindent megtettem h had tartsam dec közepéig, végeredmény, kábé annyi bukó, amekkora nyerőt reméltem, tripla szopás minimum...sőt....
Mindenki tegyen belátása szerint. Ahogy korábban írtam, rövid távon sok a kérdőjel. Aki nem bízik, adja el, és vegyen mást. Én bízom benne. Mert ha a kép letisztul, Lőrinc és Jászai lesz a legfaszább gyerek a Béten. Meg a fórumon. :)))
OPUS Global Nyrt.