Mas! ML-nek mennyi papirja is lenne a tranzakcio utan? Tul sok. Igaz? Veteli ajanlat stb.. na szerintem az o papirjainak keresnek gazdat/gazdakat. Pl. takarek bov., pl. Csanyi. Pl. Pecina, pl.csehek. Stb.. ? Utana mehet a buli. Szerintem
Elolvastam.Gyakorlatilag M.L. cégek mennek M.L. cégbe.Nincs jó ügyvéd,vagy kamara,vagy könyvelő vagy mi nincs?Jó kapcsolat? Ár fix,nem is kell k.p.Más van itt...
Csak teória, de egyszerre akarják: 1) Ezzel tartósan vissza lehet fogni az árfolyamot. Mindenki erre vár. 2) A szeptemberi félévesbe így nem kell extra munkával pár napnyi eredményt beheggeszteni, csak a következő félévest érinti. 3) Volt egy külföldi roadshow, ott intézményire vadásznak, lehet mutogatni, hogy srácok, nézzétek mekkorát mentünk, ezek a terveink, ezek a bejelentett apportok, ezek az ő várható eredményeik, üzleti terveik. Hát most olcsónak is mondható, de már nem sokáig. ==> Azaz minden mindennel összefügg és nem véletlen csúszás van vsz, hanem szándékos. +1: Ubi szezon is van, inkább akkor kell megindítani, amikor van forgalom is a tőzsdén, nem a holtszezonban. Addig lehet dolgozni. Én arra számítok, hogy legalább olyan sűrű bejelentésekkel tarkított Q4 lesz mint tavaly!
a Tranzakció lebonyolításának a társaság által tervezett – a jelenleg rendelkezésre álló információkon alapuló – célhatárideje 2018. év 06. hó 30. napja; Reméljük minden információ a rendelkezésükre állt! :-)
kellene igen .. :D Időről időre... "amely tényről a Társaság a tisztelt Befektetőket rendkívüli tájékoztatás keretében időről időre folyamatosan tájékoztatni fogja;"
"a Tranzakcióban végrehajtandó egyes lépések struktúrája, megvalósításának menete és
befejezésének véghatárideje – a jelenleg a Társaság által esetlegesen nem ismert, de az alaptőkeemelést
célzó tranzakciósorozat („Tranzakció”) lebonyolítása során felmerülő új információktól
függően – változhat, amely tényről a Társaság a tisztelt Befektetőket rendkívüli tájékoztatás
keretében időről időre folyamatosan tájékoztatni fogja;" Eddig nem érkezett tájékoztatás, hogy csúsznának.. :)
OPUS Global Nyrt.