Nem tudom mikor kelnek, csak a hinta feltételezésedre írtam, hogy bármi lehet. Ne gondolj egyből a rosszra ;) Ez a topik optimista, a másik a pánikolós :)
Bon dzsornó Uraim! Akinek hosszúnak tűnik nyugodtan görgess tovább:)akkor nézzük csak mi van itt a világban és kis Hazánkban:)szép 728-as reál (11%-ra 810-től, ami karnyújtás) , de nem is ez a fő lényeg. Hanem, hogy szerették ismét tegnap a papírt, ma is úgy tűnik tartjuk magunkat. Továbbá a holding szemponjából látható hogy megy a matek.. https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_afacsokkentes_johet_magyarorszagon.663512.html A hazai gazdaság nem lassít, tehát odébb még a "haccázonmajdveszekeffekt" szerencsére. https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_jo_hir_meg_nem_lassit_a_magyar_gazdasag.663526.htmlFentiekből is látható számomra, hogy az irány egyre jobb, aztán a tűzijáték annél szebb és örömtelibb, minél jobban vár rá az ember. ÍGy látom, nem szükséges osztani.Lényeg, hogy készítik a tűzijátékunkat, napizóknak már nem oly hatalmas pálya ez, stabilabbis szerencsére az árfolyam, tehát ezek jó dolgok:)Olaszok is felköhögték a torkon akadt raviolit és kezd helyreállni a rend feléjük is. Szép csendben az itteni embereknek oly sok "gondot" okozó para kezd csillapodni, ahogy vártam, várható volt, hiszen az erősebb kutya b.szik az pedig USA jelenleg, így huszincsianpaóék vagy mi a nevük is okosan 1500 USA terméknél csak 50% felettti mértékkel vágta vissza a vámot.Összegzés, hogy lehet idegeskedni valójában minimális horderejű szájkaratés témák okán a világból , de felesleges, hisz USA, EU(azon belül térségünk és OPUSunk érdekeltségi területe is) szépen növekszik, a profitvárakozások számos helyen cégek tekintetében felfelé módosultak, továbbá a hazai GDP-re vonatkozó előrejelzést a korábban oly szigorú OECD is nem kicsit felfelé módosította a napokbanSzóval nincs itt valódi gond és a kockázat, vagyis egy van, ha nem rendelkezik az egyén OPUS-al, ami fenti "álgondokat" magasról lesz.rta korábban és fogja a jövőben is.A pénzünk első osztályú helyen:)
Szeretem az ilyen energikus napokat... pozitív hangulat... juteszembe ha gond van akkor is össze kéne fogni... információ gyüjtéssel és megosztással. ;)))
OPUS Global Nyrt.