kedves Koba, ha leírnám neked az itt tartott konyhapénzem nagyságrendjét, — mivel elég nagy felbeszélőnek tartom magam és minket szólítottál meg — lehet, hogy legközelebb nem általánosítanál. tiszteletem
Törölt felhasználó2018. 02. 08. 15:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mindkettőtök olyan szépen megfogalmazta. ;-) Én inkább bele se megyek. Akit csak az zavar, hogy Opus Up, de persze a felezni fog meg hasonlók nem az sajnos nem kicsit elfogult... Ennyit erről...
Sarpac kérdezte tegnap Csokitól, hogy végignézi-e a feleződést. Ha már a lehetséges okokat kutatod. Amúgy mi a véleményed a részvény nélkül a részvényeseket b@s... fogadatlan prófétákról? Vagy csak azok zavarnak, akik beírjak, hogy Opus UP!? ;-)
Szerintem meg sosem tudhatod, ki mennyi pénzzel nyomul, ahogy nem is tartozik senkire. Mindenkinek az sok, amit betett ide. Nem egyformák a lehetőségeink, és a kockázatvállalási hajlandóságunk. Elég gyorsan megítélsz embereket ahhoz képest, hogy eddig nem szóltál. Ez a csapat szívesen fogad be kedves embereket, de a kötekedőket kevésbé kedveli...
Csak mèg egy gondolat. Ahogy nézem senki nem írta hogy Opus Up,se azt hogy M.L.-kedünk és lám,ennek ellenére emelkedik az árfolyam!A hasonló irományokat közzétevő emberek szerintem a konyhapénzel nyomulnak,megfigyelhető hogy egész nap a gép előtt ülnek játszák a nagy Májjert de közben remegnek ha 2forintot esik az árfolyam:)Remélem nem jár kitiltással ez a bejegyzès:)
OPUS Global Nyrt.