Ráadásul benne van a cikkben ez a mondat: "Másrészt a kvíz kérdések megtanítják a tőzsdei befektetésekkel
kapcsolatos legfontosabb törvényszerűségeket, például a kockázat és
hozam összefüggését és a részvények hosszú távú tartási idejére
vonatkozó ajánlást." A 4 hét hosszú táv? ;-))))
Törölt felhasználó2018. 01. 29. 14:21
Bubukának küldök egy reált: Mtelekom: 474,5 -0,11% Opus 622 +1,3% ;-))
valaki nehogy pi@n rúgja azt elinduljon fölfelé ;)
Törölt felhasználó2018. 01. 29. 14:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem szeretem ezeket a dugókat, már az üveg tetején is csal a baj van velük. Aztán balett legyen nekem nehogy megint arról panaszkodjanak, hogy balettórán pogózol. ;-)
OFF: Nekem is ez ugrott be! 4 hét alatt csak úgy lehet nagyot szakítani, ha vesz a gyerek valamilyen kispapírt és a speka-kommandó épp azt rántja meg. Mintha a múlt hónapban azok nyertek volna, akik Nord-ot vettek, ami arra neveli a lurkókat, hogy mindegy mi, csak olcsó legyen, mert azt felrántják úgyis. Aztán ott a másik oldal, pl. ha a gyerkőc Lőrinc papírokat vett volna a hónap elején, akkor a verseny végén még örülni fog, hogy csak virtuálisan bukott, majd soha a büdös életben nem megy a tőzsde közelébe. Sőt, amondó vagyok, hogy ilyen 4 hetes távon az esetek 80%-ában könnyű beragadni, ami nem éppen kedvcsináló... Így a gyerek csak a lényeget nem fogja megtanulni: a bukót ki kell ülni.
Törölt felhasználó2018. 01. 29. 14:14
10 perc kötés nélkül. Az eladók állnak ki bár ez a vevőket ma nem nagyon akarja meghatni. Fal nélkül sem indul, de legalább támasz nélkül sem omlik. Ma csak egy türelmetlent láttam aki megunta a 622-n való várakozást és még délelőtt kiszórta piacin, ezért titkon bízok ma egy 622 feletti záróban. ;-)
OPUS Global Nyrt.