nagy delfóji jósda haza kirendeltsége. én meg 581-et, illetve a (késedelmesen bejövő 720-at), de ezek mit sem számítanak, amíg öntőbáának lukas a puttyonya és szórogatja, mert lassabb a fel, de lesz érzem mikor ismét rakéta üzemmód lesz hamarosan(1hó). Sőt a legjobb meglátásközlő itt számok alapján továbbra is GYuripapa. Noh szép hétvégét nektek és jó érzésű programokat, nyugis összebújásokat, károgás és útálkozás helyett, mert az még idesevaló. Én pl. imádom a sortosokat is mint későbbi önkéntes vevőjelölteket;)
Ahogy sok régi emberkének, nekem is OTP-ben pár elemzése után lejött, hogy rajzolni tud, de találni pontosan irányt, szinteket alig. Azonban indított egy nagyon jó tippjátékot tavaly a papírban, azt meg is nyertem 1%-os hibahatáron belüli alj/max találattal. Viszont továbbra is érzem, hgoy a jó irány, ha magad kereskedsz és max fórumról ha követted és hitelességet láttál vki beírásainál, akkor megfontolod átgondolod elérhető hírek, világgazdasági trendek (most masszív bull a trend évek óta, igaz várnak sokan már korrekciót, de érdeklődés hiányában sztem év végéig nem is lesz, pedig kamatemelésre is írták sokan h.nemlesz jóó.. stb.. meg h.adótervezete trumpéknak se lesz jó stb.. őka hírírók, kb. mint sortfóliós fiúk, h.akarnának vmit, de piac ellenük meg) alapján hoz döntést. nekem bevált a tartással, kitartással együtt. Asszonyka is örült ennek, nem szólt bele max annyit h.még tegyünk be lóvécskát, ha vmi ment:) Tehát Ön dönt:)! van itt hókuszpókusz, c hullám meg a pont, de Lölő papa , meg OPUS tulajok szerintem továbbra is aki a végén nevetnek, nem a papper nélküliek. Kakasok pedig hiába esik itt városszélén, de eszegetnek..:) még egy hó és hullahó OPUS venni nagyon jóó, mert 720-ig napról napra araszol. ott meg aztán dobhatják a hírt is, mert hírre éhes a csapat!
Nem kell ám elhinni neki, csak fényezi magát. A 230as impulzusban annyira hitt, hogy 185nél eldobásra ítélte. A régiek emlékeznek, mit mondott rá. ;) Itt egy impulzus van: ML. R. 659 forg. 171 M, a 60e db/ó is még megvan, mert ma is tanultam vmit :)
Plusz bünti lehet még, h. egy leszúrásos vételi lehetőségből kimarad a delikvens. most ismét sokan kimaradtak, pedig 11% már lehetn(ne) 590-től aki mert venni.. Szalmabáá' a kis leányzó elég finom. édesíti a napod az fix. az enyém az édesíti h.zöldben , amik be vannak listába állítva, de a legfontosabb OPUS-ka. Jobbra meg elírták, mert helyesen így szól a cím: ÉLETMŰDÍJAT TETT MÉSZÁROS LŐRINC. A CIKKBEN PEDIG HELYESBÍTÉSKÉNT EZ KELLENE H.ÁLLJON: A KISBEFEKTETŐK GAZDAGODÁSÁÉRT ÉS A KÖZBESZERZÉSEK VOLUMENÉNK SZINTENTARTÁSÁÉRT VÉGZETT ÁLDOZATOS MUNKÁJÁÉRT, TOVÁBBÁ A NAPI 2-3 ÓRA ALVÁS ÉVEKEN ÁT TARTÓ ELVISELÉSÉÉRT:)
OPUS Global Nyrt.