Nem tisztem védeni Zsiday-t, az elmúlt 2 évben valóban nem jöttek be a tippjei. Hozzáteszem nem véletlenül tippelget, mert ő már megjátszott egy írányt és jól tudja, hogy befolyásolni lehet a tömeget. Lehet, hogy sokan lekörözték a tavalyi évben a tőkére vetített profitban, de nem mindegy, hogy 1 milliót kockáztatsz vagy több 100 milliárdot...Ő már több, mint 20 éve a porondon és meg is gazdagodott belőle jócskán. Olyan egy néhány hónapos teljesítmányt mérni az ővével, mintha egy maratonistát lefutna egy hozzácsapodott utcagyerek 100 méteren menetközben. Két válságot túlélt, mi, a többség még egyet sem.
nem ám magadra veszed, de mikor, elkezdtem olvasgatni a témában, kb 2-3 éve, azóta nyomatja a Zsiday a témát, hogy neeee veygél, na most ha rá hallgattam volna, akkor most sok sok pénzel kevesebb lenne a zsebemben...
így van, de tudtuk hogy ez lesz. a kérdés továbbra is az, hogy Hetlas, Marcsika, és Wolfi mibe teszi vissza a pénzét ;) reméljük 1 része visszajön ide....
Minden kispapírt megrántottak, a legszarabb (SET) maradt a végére. Pár nap alatt triplázott az árfolyam. Mint a mesében. De nem minden mesének van jó vége :(
"de ez abszurdum, hogy Zsiday egy lapon van említve gyuripapával vagy pomperjével" : így van, mert még Pomperj is jobb nála :D (Zsiday kb 2 éve vizionál káoszt és pánikot na meg mindmeghalunkot (tény, 1 x eljő a medve, de könyörgöm, 2 éve ezt böfögi... :D
Na most kiherélnek mindent gyerekek, BIF, Nord , FAqua és SET. Most vagy 1 valaki kiszáll (csak nem a mi kis Marcsikánk?) vagy valaki többet tud it mindannyiuknál :D
Egyébként egészen elképesztő számomra, ahogy Zsiday-t méregetitek itt a fórumon. A fórum egyik fele úgy éli meg az opusban való árfolyamnyereséget, mint ha ő lenne Warren Buffet. Keresni lehet rajta (én is ezt teszem), de ez abszurdum, hogy Zsiday egy lapon van említve gyuripapával vagy pomperjével.
OPUS Global Nyrt.