Azt nem a random akarta szerintem, hanem Fekete P. mondta, hogy terveznek egy befektetői napot... Inkább március végére várom. Azt mondta, akkor szeretnék tartani, amikor már reményeik szerint tudnak valamit mondani, mit sikerült megszerezni, hogyan tovább:))
Ha megnézed, akkor a december elejéig tartó időszakig is hosszú hetekig alacsony forgalom volt a Konzumban. Ekkor leszúrt és azonnal lépett feljebb egy szintet, mint ahol korábban volt. Ott is és itt is várható egy ilyen momentum is akár. Azt se felejtsük el, hogy bármikor jöhet egy hír az ML papírokban ami rallyt generál.
Én is szurkolok neki, mert bár időm, mint a tenger, de azért mégiscsak jobb látni, ha már most megindul. Jól látod, ha nincs forgalom, az senkinek se jó, ilyenkor valamit mozgást kell generálniuk.
Én most nagyon drukkolok neki. Nagyon sok papír gazdát cserélt ezen a 680-710 sávban. Ezért is csökken a forgalom. Ez amúgy jó. Szépen kikopik a könyv mire elfogy a hely a 3szogben és akkor nagyot lehet rajta indítani relatíve kis pénzzel. Sztem erre játszik a modi. Persze ez a Best case.
Én tisztelem a technikai felkészültségét, sok munkát beletesz, tapasztalt, de kb. 4-5 éve követem a munkásságát és ezen időszak alatt a találati aránya a nulla felé konvergál. De lehet, hogy csak iszonyatos pech sorozata van.
Nem tetszik, amit latok a charton. OPI nem birt 710 folott zarni 3 napja, pedig probalja. A volumen trendje egyre esik; marpedig ahhoz hogy kitorjon es csatlakozzon hozza a "momentum csapat" a penzevel, mint pl. en is, ahhoz szignifikansan ki kell tornie 714 fole, es ott kell zarnia. Lehet, hogy elvetelt a kitoresi probalkozas? Meg nem mondanam, de nem is kizart. ; A koczkazat? Ma a haromszog also support vonala a 690 Ft szintnel fut. Nagyon negative jelzes volna ha alatta zarni keszulne. A dollar megfordult es erosodik, a HUF erosodes megallt. Cave.
Igen, engem is ez zavar a legjobban, hogy kitörést vár:-D Amikor 230-nál, vagy 270-nél esést várt 25-ig, akkor jöttünk 800-ig... Reméljük, most nem fordítva sül el:)))
OPUS Global Nyrt.