Na, szóval az van, hogy egy nap nem mehet, csak 15%-ot, kivéve, ha a BÉT-elnök nem szélesít sávot, állítólag a cég kérésére. Az a határidős kereskedésről szóló múltheti közlemény nem vonatkozik az azonnali piacra. (Hanem a határidősre.)
Szerintem meggyőző nap volt. A reggeli rossz kezdést gyorsan korrigálták. Magas volumenű kereskedéssel pakkátjátszás, vagy ahogy Türkiz írta, vip beszálló szintet biztosítottak sokaknak. 1-2 nap itt telik még úgy érzem. Ha lefelé csorogna, most úgy tűnik, megveszik. Ha felfelé menne, le nyomják. Aztán jön a következő megálló, lehet egészen erős sebességgel. Mikulás rally szerintem beállítja év végére 650-700 közé.
mindjárt gondoltam, hogy nem lesz ilyen, csak a mínuszolás megy... Megkérdeztem az ovis gyermekem, hogy melyiket tudja a következő közül: 1. elemzés az Opusról, korábbi célárral lefelé, ami bejött. 2. rányomni az egérrel a mínusz gombra.. Kitalálhatjátok melyiket választotta.. :)))
azt gondolom ez egy jó elképzelés, hogy beoldalaz a csárt és kicsit leül a forgalom nagyon szélesek a szalagok kellene egy kis konszolidáció benne.......... konzumban is ez volt az első nagy felrodeózás után https://www.tradingview.com/x/2okGrcNU
Pomperj! CÁFOLJ meg nyugodtan azzal, hogy belinkeled azt a technikai elemzésedet, ami bejött az Opusban. (korábbi kommentedre gondolokm hasonló károgásos körítéssel) Várjuk! (#58892-ben már kértem, de most újra kérem, mert nem válaszoltál, ám úgy tűnik, hogy a mai 7Ft-os emelkedés és a masszív vételek ismét felbátorítottak, hogy eladd nekünk a nagy tudásod) NOS most lesz vajon válaszod?!? Tippem: NEM, most SEM lesz...
OPUS Global Nyrt.