Félve irók már bármit is… De nem bánom ha pihen… Épitsen ki egy bázist ezen a szinten.. nyugodtan oldalazhat…. Gyüjtsön erőt és utána mehet tovább…. Nem kell sietni.. A következő jelentés is jó lesz… Az idő nekünk dolgozik… Sorba jönnek majd a nagyobb céláremelések, Estleg extra osztalék
Ne húzd fel ezen magad, van egy szekta, amely előszeretettel szokta az összes hozzászólásomat szétmínuszolni, annak tartalmától és helyétől függetlenül.... Rosszindulatú emberek mindig is voltak, vannak és lesznek.
Oké rendben… Végülis nem az én pénzem tőlem 1000-ért is eladhatja…. Pont leszarom mit csinál többet nem teszem szóvá… Így jó lesz? Én csak leírom 1230-on ismét bevásároltam.. És pénzt kerestem rajta.. Erre elkezdtek minuszolni engem.. Miért kell a pozitív bejegyzéseimet minuszolni? Tudod mit hagyjuk adja oda 800-ért
Teljesen igaz ez a mondat amit kimásoltál. Viszont az előző céláruk mennyi is volt 1640Ft, sajnos a piacot az se érdekelte, ha meg szerintük olcsó miért nem vetetik az ügyfelekkel pl mint jó befektetés? A forgalmon nem látszik ez sem, szóval érdekesek ezek a dolgok. Jó a cég, sőt kiváló, mégsincsenek nagyobb vevők benne.
DUNAHOUSE részvény