Köszi! :) Az volt a furcsa nekem, hogy a hírek részben 2020 után 2022 januárjában tettek közzé bármit is, utána csend. Blogra is rákattintok 3 cikk. Mintha szellem cég lenne.
A bizonyított tapasztalattal rendelkező vezetők kezdeményezésére született Hgroup kiválósági központot alakított ki a hitel-, biztosítás- és ingatlanszektorban, elősegítve a banki világ találkozását a társadalmi és termelési szövettel. A cégcsoport megalakulásától a mai napig képes volt olvasni és előre látni a piacot, egy nyitott és rugalmas hálózati modellbe fektet be, amely az átláthatóságra, a szolgáltatások és eszközök minőségére, valamint az ügyfél központi szerepére irányul. A Hgroup 2019 óta része az ELITE nemzetközi hálózatának, a London Stock Exchange Group programjának, amely 2012-ben született Borsa Italianában a Confindustria együttműködésével, és elkötelezett a szilárd üzleti modellel és egyértelmű növekedési stratégiával rendelkező ambiciózus vállalatok számára. Szeretnénk a családok első referenciáját képviselni hitelbiztosítási ügyekben és a legnagyobb országos ingatlanjelenlétet, aktívan együttműködve az olasz ingatlanügynökségekkel. A szakértelem, a speciális tanácsadás és a fejlett eszközök lehetővé teszik, hogy javítsuk ügyfeleink választási lehetőségeit, és ezáltal javítsuk az emberek és a vállalatok életét.
Egyáltalán nem vagyok szakértő, de minden ilyen hír pozitív lehet a részvényesek részére. Bár nekem ebből nincs túl sok, de pár hete már elkezdtem követni itt az eseményeket :) Majd reméljük az igazi DH szakértők megválaszolják a kérdést, addig meg türelmesen várunk. bitKain david0407 BalogTibi https://hgroup.company/ A hálózatépítés értékeIntegrált megoldások a kiválóság központjához. A Hgroup Spa egy holdingtársaság, amely egy sor hitelközvetítésre, biztosításra és ingatlanszolgáltatásra szakosodott társaság élén áll. A Csoport nyitott architektúra rendszert alkalmaz, amely a három stratégiailag összefüggő szektort transzverzálisan, innovatív és rugalmas modell szerint kezeli, az átláthatóságra, a kínálat szinergiájára és a Vevő központi szerepére orientálva. A Hgroup 2019 óta része az ELITE nemzetközi hálózatának, a London Stock Exchange Group programjának, amely 2012-ben született Borsa Italianában a Confindustria együttműködésével, és elkötelezett a szilárd üzleti modellel és egyértelmű növekedési stratégiával rendelkező ambiciózus vállalatok számára.
DUNAHOUSE részvény