Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem csak az ellentétes hatásokat hibáztatnám, hanem nem eléggé likvid. Csak az árjegyzővel kereskedhetsz nagyobb tétellel, az meg manipulál a kamattal mindig, így meg olyan széllel szembe pisálás az egész
Ma megvolt napon belül 2000pont le, 1000pont fel. Jól néz ki mennyit lehetne, lehetett volna fogni, de a leírt feltételekkel örül az ember ha nullára kijön. Mindig ellentétes hatások vannak mire lépsz. Tudom nem könnyű. Küzdök én is vele. A megveszed és jó lesz időnek vége
Gratulálok. Én 10kontival is bajban vagyok. Nem vagyunk egyformák. Engem folyton kiráz ez a 2000-4000es kamat, 500-1000es spread, reggel plusz 1500pint, délután -2000. Pedig tudom a várható kimenetelt, de annyira összekavar, hogy állandóan kiráz a poziból. Persze én pár órás daytrader voltam mindig hatiban, próbàltam tartani, felfele shortot építettem, lefele gxorsan stoppoltam. A pszcihonk más. Nekem nem jó a pszcihom, hiába vágom a chartot.
Sokat hozott már az idén a bux, még így is több mint 60 millát. Megreszkíroztam egy részét. Mondjuk jó szar mtelekom certikbe is tettem a profit nagy részét, szóval ott is várás van :D
milyen furcsa , hogy zárás után jött ez a cikk https://www.portfolio.hu/uzlet/20260928/mennyit-erhet-az-otp-reszvenye-az-orosz-piac-nelkul-kiszamolta-a-concorde-865792
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!