Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bocsi hogy belekotyogok, én ilyent olvasok. -> Enyhe hazai hozamemelkedés: A magyar 5 és 10 éves állampapírhozamok 5 bázisponttal feljebb (5,42%-ra és 5,52%-ra) kúsztak.
Visszateszt, shortkirázás volt ez csak....hati nem is ment vele.... így nyitó után vett 10k. longomat zártam is 880-750 között , de a mai zsebpénzem meg van.... :) ...mínuszos záró is lehet ebből...
Az rövid. Először most havi gyertya, aztán következő havit nézem. Nem akarok tanácsokat adni. Én követem a chartot. Amúgy elsőnek 146k Majd 140Kt várok Utána újra nézem. Hogy időben mikorra, nekem mindegy
miután az összes haver irányba állt ! Szerdán az amerikai pénzügyminisztérium bejelentette, hogy megduplázza a hosszú lejáratú államkötvények visszavásárlási keretét, így a 10–30 éves futamidejű papíroknál műveletenként legalább 4 milliárd dollárra emeli az összeget.A LÉPÉSRE AZUTÁN KERÜLT SOR, HOGY A 30 ÉVES AMERIKAI ÁLLAMKÖTVÉNY HOZAMA A HÉT ELEJÉN 2007 ÓTA NEM LÁTOTT SZINTRE UGROTT.A beavatkozás hatására a 30 éves hozam 5,19 százalék közelébe mérséklődött, a benchmark 10 éves hozam pedig 4,64 százalékon állt. Ez volt a második alkalom augusztusban, hogy Scott Bessent pénzügyminiszter közvetlenül beavatkozott a piacok alakulásába – korábban augusztus 1-jén Japánnal közösen a jen gyengülését próbálta megállítani devizapiaci intervencióval. Az amerikai pénzügyminisztérium beavatkozásának köszönhetően sikerült megfékezni a globális kötvénypiaci eladási hullámot, aminek hatására a hozamok csökkentek, a dollár gyengült, a részvénypiacok pedig emelkedtek. A szakértők szerint azonban a megnyugvás átmeneti lehet, mivel a strukturális problémák – köztük a 40 ezer milliárd dollárt meghaladó amerikai államadósság – továbbra is fennállnak
Moszkva offenzívára készül, Lavrov szerint egy európai atomhatalom lépett be a háborúba lavrov nem azt mondta 4.5 éve, hogy pár hetes különleges katonai művelet ?
Egész világ minuszban. Bux +0.46% Mire, senki nem tudja. Megy a mohóság. MOHO... Édes istenem.. sosem lesz vége ennek a mohóságnak. Betudom a letört elliott visszatesztjének, b hullámnak. Elrakom magam a hosszú hétvégére. Jó mohóságot! Üdv
Mára elég is lenne az a 2500 p. esés ....bár állítólag Otp-ben ma lesz új long certi, így az megtolhatja az elején és a Bux-ot is...így kivárok a short nyitásokkal....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!