Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, maradnom kell a 10-15kontiknal, mert az gyorsan forgathato. 50-100kval nehezebb fordulni. Ma varok picit mi lesz, aztan dontok, amikor lenyugszik a piac
Hát ha túl vagy ezen a long bevásárláson, lehet a nyugalmad érdekében érdemes visszatérni a kicsi konti mozgatáshoz. Akkorát tud mozogni a piac a nagy semmire is. Ez a birka hatás nehogy ledaráljon minket is. Én tegnap kaptam egy kis pofont. Óvatosabb leszek.
.Ami itt a tőzsdén megy az most az egyik pillanatban a hatalmas mohóság és most már a shortosok is mohók lettek, aztán a másik pillanatban felváltja a félelem és reszketés. De szerintem most a félelem és reszketés az úr a piacon, csak hol a longosok pánikolnak be hol a shortosok. A Dax határidőben 20 perc alatt a -0,85%- tól felugrott +0,85%-ra.
Jo reggelt! Zaronktol feljott 5%ot usa futi, abbol most vissza 2.3%. Elvileg meg +2.5%kal fentebb van, mint zaronkkor.Dax futi feljott vele este, ma reggel visszajott tegnapi esti prompt zaroja fole, elvileg pluszban nyitna most. Megvarom a napkozbeni hangulatot, holnap EKB kamatdontes, lehet lesz mennyisegi lazitas
Hát így előre is gratula, lehet holnap nagyot szakítasz :-) Én írtam is a végén, megindult északnak minden, aztán miután bezártunk minden le, de csak azért hogy a DAX jó lent zárjon. Aztán kilőtt. Nekem volt egy kevés longom 38030-ről de záróban zártam. Ez van. Éreztem, de nem mertem megjátszani. Nagy hullámvasút ez most. Lehet akár macicsapda is. Ha holnap egy 5-700 ponttal fentebb nyitnánk sokan már nem dobnák el. Inkább reménykednének. De mint látszik akár 10 perc alatt bármi történhet. Franciák vagy a németek, hát még ha az amcsik csinálnának valahol egy karantént 5% mínuszba is nyithatunk. De ha Biden erővel nyer ma. Akkor meg akár 3-4% fel is lehet, na az szívás lenne a shortosoknak mert akkor már a zárónkhoz képest közel 7-8% pluszt USA, na akkor hol nyitnánk ki. És lehet hogy eddig a longosok nagy része vérzett el, most meg lehet, akik szépen kiépítettek egy nagyobb short pakkot, azok véreznének el. Mennyi lehetséges variáció, annyi a változó ebben a képletben, hogy ezt lehetetlenség még csak megsaccolni is. Igy én maradok a jó öreg stratégiámnál, ami azért nem mindig működik, de ha bukok akkor is max az elmúlt 1-2-3 nap nyerőjét bukom el.
én még holnap veszek. Jönni fog az átmeneti fordulat. a kinti longjaimat sajnos elszórtam...úgy hogy leírtam ide, hogy ma kihúzzák USAt az égbe. :-/ no komment
úgy tűnik keményen megszivom az átvitt 5o k shortot viszont holnap reggel 9 -re bármi lehet DOW egyik nap -1100 , utána +700 , megint 400 plusz , -900 minusz , BUX hol 3000 minusz , aztán 1100 plusz , szokásos 600-700 pont minusz és plusz , aztán megint 1400 minusz ezt aki meg tudja játszani , TA alapján , funda alapján , fej vagy írás alapon
Hát merész volt, de hát ahogy mondják gyáva embernek nincs hazája. Most már csak abban reménykedhetsz, hogy éjszaka nem jön valami rossz hír, amitől visszazuhan. Mert eddig az USA nagy emelkedésre mire nálunk kinyitottak -2%-ok is voltak néha. De jó gondolat volt a long :-) De hogy ma is hány embert forgattak ki a pozijából. Még az elején lehetett csak shortra beállni, de most itt már az is életveszély.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!