Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
16000 nél jár kb (meg kell szorozzam nyolccal nekem így mond valamit az ár) 2015 tavasszal volt ezen a szinten sokáig elvileg támasz lehet. De a pánik felülír sok mindent. Ha belegondolok, hogy elég lenne egy Putyin van Szaudi nyilatkozat arra hogy olajka felszúrjon 35-36 közé, engem meg kivégeztek 30 alatt. és ez a tőzsdéknek is támasz lenne, jobban mint bármilyen jegybanki bla bla.
Érdekes,hogy nagyon jó,talán a legjobb díjakkal dolgoznak a piacon,de én sem sokat hallok róluk olyanoktól,akik ügyfelek lennének náluk...Vagy csak rossz helyen olvasgatok...D:)
Nem kereskedem ott,ismerősöm sincs aki ott lenne..Viszont már többször "szemezgettem" vele egy időben én is,de egyelőre három számla elég nekem....Viszont az egyik brokicéget lehet hogy leváltanám rá a jövőben,mert nagyon jó díjjal dolgoznak...
Igen,a randomnál vagyok,a többi cégnél sokat elvinne a jutalék,minden szempontból nekem ez a legjobb választás...Az ügyfélszolgálat szempontjából nagy köröket ráver a nemzetközi szolgáltatókra....De ezt csak saját tapasztalatból mondom...
A fogadó iroda szót nem én használtam...Amúgy semmi rosszat nem tudok mondani rájuk,a véleményem viszont nekem is az,hogy a szabályozatlan piacokkal vigyázni kell...Sokkal könnyebben manipulálhatóak,mint a "rendes" tőzsdék....Amúgy aprópénzzel kereskedem ott,talán pont ezért...Nekem a fő piacom a bux hati...De tényleg sosem volt velük semmi problémám,nem mondhatok rájuk rosszat,sőt...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!