Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
SP azért nem tudott teljesen visszakapaszkodni..mert hétfőn 2750 körül volt egész nap...ma "csak" 2726 -ig jött fel... itt is az lehet hogy akik nagyon megijedtek, látták ma hogy kaptak egy második esélyt...elkezdték kiszórni a papírokat. de ez csak feltételezés... mindjárt jön valami fejes hogy feldumálja lefogadom.....
láttam én is...de vajon mi lehet az oka , tegnap is erősödött a dollár... Dax, ha úgy vesszük a nagy esés napot tesztelte vissza..hétfőn is itt volt kb. ameddig ma feljött. hétfőn egész nap itt oldalazott ahonnan a nagy esés indult..gondolom most sokan megörültek hogy még szinte nullán ki tudnak szállni és pánik eladások vannak...
talán csak mellényúltam...de lehet keresni fogok ezen a shorton .-)) (gondolom estig még bármelyik irányba megjáratják, párszáz pontot a Dow Jones -t..meg reggelra is alaposan meghúzzák valamerre...)
ha igy marad akkor ez csak a hétfői nagy esés visszatesztje..ellenállásig elment, modhatjuk... viszont itt most a politikusok is rágatják mindenfele... én rmeélem hogy megy még le..
ahogy bezártunk a DAX fordult is lefele..már 70 pontot estek a tetjéről..őrült egy piac... lehet hogy jobb is hogy megmaradt az a kis shortom....holnap kiderül..
Tőled elvárjuk , hogy szépen naplózz mert megszoktuk :o) korrekten vezeted de a kereskedésben szerintem ez mást nem segít , legalábbis ezt gondolom ha csártolunk az már más, azon lehet olyan amit más nem vett észre a sajátján vagy egy más szemszögből , egy másik időtávon látszik valamit amit az ember nem figyelt nem vett észre és utána eldönti mindenki mit lép és merre szerintem ez az ami segíthet , a képi ábrázolás :) más fejével úgyse lehet gondolkodni
tényleg nincs mit mondani , van kis shortom , tegnap nem zárdott 38 000 on zártam volna de 38110 ig jött csak le , én meg makacs voltam és vártam ma is picit adtam itt a csatitetőn de lehet ez is szar lesz , ezeket az 1000pontos napokat nem élvezem úgy mint tru például :o) Ő szépen forog , gyorsan és baszott nagy tételekkel
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!