Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bud pajti! Nemnirmalis piac... Nem tudom en sem hogy kell kezelni.. be van forgatva a piac. Csak egyszer nyulj melle megint es jon a daralo. En varom a kiegyensulyozott mozgast ujra, a napi 0.5-1%os egyiranyu mozgasokkal.. az jo nekem.. itt nem tudok labdaba rugni
Mondjuk en buxban jol kezeltem azt hiszem. Kiszalltam mindig 41k elott a longbol, elso 40k lefordulasnal rogton shortban voltam, most 41200rol is rogton shortban, de nem volt nyomatek.. mindig csak en adtam. Azutan 39800as fordulot megvettem mint 40k tamasz fordulast B pontra. Alacsonyabbra ment, kistoppoltam. Utana allt 11400-500on otp, nem lehetett adni, utana zutty le most nyugatra, es tegnap este jol felkotottek Buxot kalapacs naposra.. ok nem vettem be, ez is mak.. de nem is adtam.. majd ma kinyit 1000ponttal lentebb, zarora visszajon, holna valszeg fel. Ezt az osszevisszasagot par nap alatt hogyan lehet megfeleloen lekereskedni nem tudom
A kérdés, hogy a nagy 4. készen van e... felfele pedig attól függ honnan nézzük az indulást... dupla csúcs is elég lehet, és mivel egy nyúlt 3-assal jött fel, így az 5. nem szokott nagyobb lenni mint az 1-es... de ez nem ökölszabály... Ami miatt necces, hogy nincs kész a 4., hogy az egy ABC-ből áll... Az A jött le először 12700 környékére, majd az expanded flat B vitt ki úgy csúcsra, és onnan jön lefele a C hullám... 5 hullámból kéne állnia, és ebben a formában pedig kell egy divergens alj... viszont elképzelhető, hogy ez már nem visz majd új aljra, de a Jani által említett 11450 környéke is beleférhet... én így első blikkre azt mondom, hogy valahova 11800-ig lejöhetünk még egyszer, de ha csak 12k, hát legyen... nem várnám új futi aljra, csak promptban...
Hullámosság szerint 3 hullám ment eddig le, ránézésre. A 3. hullámok szoktak résesek lenni, most küszködhet egy 4. hullámmal, kellene még egy le kőrnek jönnie. https://invst.ly/6k3sn
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!