Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hat igen. Azert jo volt a lehetoseg, eszrevetted idoben.. A jelentesi szezonra jo jelenteseket varnak, nem merik beadni ra a piacot.. ja egy sima nyari idoszak lenne, be tudnak verni a piacot. Januar tele van partvonalon allo penzzel, ami befektetest keres
Neked is lehetnek jo szakirodalmaid. Libriben is kaphato tobb is.. de jofogasom, vateran, antikvariumba is tudsz venni. Cimbitol mai napig az epitoelemek konyvet is.. ;-)
Ertem. Nekem a Nord mania meg kinnt a bitcoin, hallva hogy egyes emberek a hazukat is eladtak, hogy bitcoint vegyenek, nekem mar kimeriti a mania fogalmat, de meglatjuk igen. En buxban shortra alltam, bar lehet meg korai...
Sajnos nekem ez az elso felivelo szakasz, amit atelek ez is 10eve indult,nincs osszehasonlitasom, de euforiaval er veget a piac, olvasmanyaim alapjan. Amikor a marinenik is vasarolnak mar. Lakossag a beten meg nem jott be szerintem. Itt a regi befektetok vannak idehaza, meg par visszatero regi, es ezen felul par uj probalkozo, de lakossagi tomeg nem vett reszvenyeket szerintem. Mindegy, meglatjuk
Szerintem a bluekban nem is kell maniat varni. 2008-ban mania volt a bluekban ? Viszont ez a Nord mania, na ez mar igencsak elgondolkodtato volt szamomra, hogy itt van a vég :)... Persze amerika mindig racafol, meg talan a jelentesi szezon huzza de ez mar eroltetett menet nagyon. Plusz a januari befalap betarazasok is adhatnak loketet kinnt.
Utolso szakasz mindig euforia. En euforiat a szo szoros erzelmeben nem latok. Nincsenek 3-5%os tepesek bluekban kint is alig mennek 1%ra. Lassu lomha emelkedesek voltak nekem eddig. Begyorsulo, agyeldobos szakasz nem volt. Most van az kb nordban,volt konzum, opimus, appenninben.. na az euforikus emelkedes volt
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!