Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nekem ebben az a fura, h ha 1 tréder többx leírja mostanság, h mennyire látta előre azt, h 40,5k->37k lesz, akkor azt miért nem lépte meg anno és dőlt hátra célárig...? ez tök független attól, h közben zajlik az élet... hiszen az minden spexnél így történik, ettől még simán lehet pozikat nyitni/zárni, főleg ha ennyire tuti volt... ;)
Leirtam hogy nincs pozim, itt irom. Volt 40.000tol 38800ig. Majd visszafordult, ott 38900tol long 39250ig. Majd 39.300tol short, az 39700nal kidobva, majd 39800nal long, az 3965on dobva, majd 39600tol short, azt mar nem is tudom hol zartam, de par szaz pontra, aztan kocsi vetel, ingatlan eladasok, szerzodesek, birtokba adasok elvittek az idom nem kereskedtem. Most meg mar mindegy, nem is hianyzik. Csodas ev volt, eleg volt
Akkor jön a következő lépcső, amikor a MOL 2965-ös dugót eladják. De szerintem a hati előbb lép, tudja aki majd kiveszi a dugót hogy megy a hati még lejebb
Jon a karacsony... Beke, nyugalom, ev vege.. en mar erre vok hangolva, elvezem az eletet, elkezdtem kolteni a nyerot. Valamikor elni is kell, nem csak mindig tradelni. Egesz evet vegig nyomtam. 40500as doji jelet adott, azota poziciok leepultek, kiszalltam mindenbol.. felolem barmit csinalhat a piac.. most pihi, varjuk a jo arazast, 4es hullam aljat.. nagy napos, hetes trendfordulora figyelunk
Buxba veteleket nem kell eroltetni. Csak gyorsan eladhato likvid termekbe max!! 9eso nap, dupla top, 40.500as trendfordulos doji. Ne essunk csabitas hatasa ala, csak nagyon szigoru kockazatkezelessel. 37200 koruli celarat meg kene csinalni, onnan 37000fele leszurva visszafordulhatna jobb vallra, majd ujra le 37kt letorve... Ezen terveim vannak fejben elore kipontozva
most már elég túladott lett hirtelen a BUX , nem ? ennyi esést már nem is láttunk régóta... kicsit lehet hogy fel fog pattanni..csak most meg az OTP -t adták be :D Hoppá, DAX esik áÁh...szivatnak itt longost-shortost egyaránt..:-)
10:30 nál mutatja a napos DAX grafikont...bizony technikailag lefele állunk. tegnap ott volt a lehetőség..szépen felment 13.124 -ig..aztán gyorsan beverték... szóval aztmondja akármelyik pillanatban elindulhat 12.600 felé. https://money-monkeys.de/morgenanalyse-video-zum-dienstag-den-05-12-2017/
A magyar piac csodasan trendel, azzal nincs baj. Certit meg mar regen cfdre kellett volna cserelni. En is tradeltem sp/daxra cfdben, de miota randomban megszunt fxcm, nem. Nem vallalom fel a fos certit
szerencsére inkább lefele áll a DAX most...bár megpróbálják minden adott percben felfelé cibálni...és szerencsére - vagy még nem is tudom.. - de most shortban vagyok és tán mire megjavul éppen jól ki tudok szállni....vagy nem :-)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!