Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Az a helyzet hogy ma a BÉT -en ez a legkényelmesebb elérhető certifikátok.... mivel lehetne kiváltani ezeket ? melyik brókercégnél vannak DAX certifikátok ? illetve amelyik jól működik ?
Én tegnap az Randomot hívtam, felhívták az Erstét, nem mondtak nekik semmit. Ma az Erstét hívtam, az mondták külső hiba miatt áll. Nekem eddig nem volt ilyen tapasztalatom, de én is levonom a konzekvenciákat.
Jó, de költői kérdés. Biztosan ki lehetne keresni a certifikátok szabályai közül azt, hogy árjegyzés hiányában van-e lehetőség az üzletkötésre (sajnos nincs rá energiám), de gyanítom, hogy nincs. A bét tegnap esti kibocsátói közleményében nem szerepelt minden termék amire nem jegyeztek tegnap árat, de tulajdonképpen mindegy, Erste témát én befejeztem. Amióta a tőzsdét intenzívebben figyelem, szinte minden héten volt panasz, rendszeresen láttam árjegyzési problémákat, kisebb-nagyobb leállásokat, sok elégedetlen ügyféllel találkoztam. Ennek ellenére működik a rendszerük, a problémák ellenére számtalan befektető kereskedik a termékeikkel, a panaszoknak, felügyeleti megkereséseknek kézzel fogható eredménye nincs (vagy nem találkoztam ilyen jellegű beírásokkal). Azok is kereskednek velük, akik az elégedetlen hozzászólásokat írják, úgy tűnik, hogy a hosszú távú memória használata manapság luxus. Természetesen rengeteg elégedett ügyfél is van/volt/lesz, akiknek teljesült az elképzelésük, nyitni és zárni is tudták a pozícióikat, mert akkor volt árjegyzés, működött a rendszer. Great success. Mindenki le tudja vonni a megfelelő következtetéseket velük kapcsolatban, én már levontam a sajátom.
ne értsd félre nem számon kérni akartam, csak látom kurva sokan panaszkodnak a topikokban és mindenki a másikat kérdezi de nem látom, hogy valaki a brokercégtől vagy a banktól kapott telefonos választ beírná........... lehet technikai hiba mint a multkor, pár nap alatt javítják gondolom
Én nem vagyok ügyfelük. Az monnyuk más kérdés, h én az RC ügyfele vagyok. Az RC-n keresztül érem el őket. A brokidíjat gondolom a Random kapja. Akkor ők eladnak nekem vmit ami nem működik? A garanciális dolgokat is a kereskedővel intézi az ügyfél, nem a gyártóval közvetlenül.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!