Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A pénteki, nagy, alsó kanóc semmissé teszi a tegnapi engulfing gyertyát? Ha igen, akkor nagyon kár érte... Ráférne az SP-re és vele lökést adhatna talán másoknak is.
A nagy száguldás alapja amúgy a papírpénz elértéktelenedése - ez a jegybankok politikája miatt konstans, ezért a hosszútávú trend. Kérdés, minek van nagyobb esélye rövidebb távon? Nekem nem úgy tűnik, hogy bármelyik válságot az robbantotta volna ki, hogy "túl sokat mentek az indexek", hanem általában valami fundamentális oka volt a dolognak. Itt az egyik fundás ok lehet az esetleges túl szigorú jegybanki politika - amitől viszont még nagyon messze járunk.
azért nem olyan egyszerű ez , persze ha van fedezetet bajod nem lehet :o)) 8000 ről le 2140 re, majd fel 8000 re majd le 3500 ra , majd fel 13 000 re https://invst.ly/5-rfz most valszeg csak a 8000 et tesztejük vissza majd de a trend long örökre :o)
jah hát 100 év távlatban bull persze :))) nem is kérdés. Hátrafelé én is bármilyen chártot feliratozok meg elemzek, Eliottot rajzolok 100%-osan megbízhatóan. Előrefelé kezdődik a művészeti értéke a dolognak.
A 1 milliárdod lenne a számlán, akkor nem vacak Erste certiket vennél... Sorry for the offense...
De most komolyan, talán 2 hete volt ugyanez, hogy egész napra eltűnt az Erste árjegyző (talán még tovább is), csak mert nem akarta kifizetni a dealing desk bukóját. Könyörgöm, akkor miért veszitek ezeket a szarokat??? Olyan jól eltaláljátok a szinteket, fordulókat, hogy sárgulok-zöldülök az irigységtől, erre az egész nyerőtöket elviszi egy mocskos csaló "bank"...
valakinek teríteni kell majd ilyen hírekkel lehet toborozni vállalkozó kedvü longost. 3 évig hol voltak ezek a csodás felminősítések??? érdekesen ma letörtünk mint a bili füle erre még bux érték sem volt reggel + az erste certi is bemondta az unalmast. De jön a felmin cunami így meg vagyunk mentve! :))))
nekem is ez a meglátásom... olyan megöntések voltak a múlt héten is....szerdán, pénteken kétszer, meg csütörtökön...azelőtti szerdán is... hogy ihaj...szóval ha USA fog egy kicsit esni..DAX fel fogja nagyítani az esést... aztán változhat a helyzet...mert lehet bármi.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!