Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én azt nem értem, mikor az látszódik, hogy kint nagy esés van, látszódik, hogy az Oti a jó gyj nem tud menni felfele, pluszba minden túl van húzva, miért akar valaki -60 as kamatnál vásárolni??? A 20 kt az nem robot
Más a céljuk, azt tökéletesen teljesítik. Nekik az a fontos, hogy forgalom legyen az oldalon, ezt meghozza. Ahhoz, hogy jó szakemberek legyenek nagyon sokat kellene fizetni, ha valaki jó, akkor miért írna cikkeket, ha tízszeresét keresné magánban? Olvastam múltkor a kereskedői fejlődés 40 szakaszát, de valaki kiegészítette a kommentben, valahol 30-40 között beírta, hogy könyvet ír, oktat, brókernek áll... Igen, van az a szint, amikor bár a tudás megvan, a sikeres stratégia végig viteléhez kevés a mentális erő, brutál sok kell hozzá, látom nap, mint nap, én is szenvedek vele :D. Lehet valaki tud csinálni 20R-t egy hónapban, ami már "elég" jó teljesítmény, de a kockázati szintjét nem tudja addig megemelni, hogy abból meg is tudjon élni, vagy a jelenlegi kockázati szinthez nincs meg a tőkéje, szóval ilyen ez a popszakma....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!