Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
csányi "süketelése" a bloombergnek egy időre támaszték lehet, ugyebár... Az OTP a következő két évben öt bankot venne, mondta Csányi, aki szerint
bankja már két évtizede készül arra, amikor eljön a mergerek és
felvásárlások kora. "Húsz éve várunk az európai bankkonszolidációnak
erre a hullámára, és most végre eljött" - mondta.
érdekes, hogy ilyen kis forgalommal , hogy tudott egyáltalán a nagy piros gyertya fölé keveredni https://www.tradingview.com/x/LQ0UI9gB unortodoxia előtt egy ilyen nagy piros gyertya elég megbízható jelzés volt , főleg hogy nagy forgalommal esett, régen így nem tudott volna fölé menni újra folyamatosan csökkenő forgalom mellett
:)) Igen.. be akartam másolni, de én nem tudok már pfes cikkeket sem másolni. Valami blokkol. Nevetséges. Közben tömnek. Tegnap jött két hír is Erste ötletként, hogy zsákolni kell OTPt. Tömetik a jónépet
10:36 | Új kedvenc részvénye van a hazai alapkezelőknek "A magyar piac kilátásaival kapcsolatban optimistábbak lettek a hazai alapkezelők, egy éves időtávon már kevesebben jósolnak jelentősebb esést. A Richter a kedvenc hazai blue chip. "
én meg ultra limitált, sorszámozott BD ás DVD-ket gyűjtök, nevemhez méltóan, hardcore collector jelszóra :D DAX is reagál tán a felfokozott nezetközi helyzetre: 928, -50es esés.
ezt a kurva otp-t kellene továbbra is lenyomni mert amíg az nem esik addig a bux se tud menni lefele , túl nagy súlya van otp-nek a buxban , látszik 100ft elmozdulás mekkorát mozgat az indexen
vettem még jó áron TS72 -őt :-)) Az lesz szerintem mint Áprilisban amikor az előző rally kipukkant... a figyelmeztető jelek hasonlóak, mint ahogy írod mindig : Bux kinyit..de ilyen nevetséges darabokkal, mi ketten be tudnánk döntetni az egészet... vevő sehol...csak a szetlélek tartja még itt fennt... Szóval mivel eddig nem akart esni, és itt vagyunk a csúcson ebből következik hogy csak esés lehet belőle. Ha tudna már tovább ment volna felfele. Nekem ez az elméletem...de más véleményét is meghallgatjuk természetesen.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!