Az egyik bajom a jelen helyzettel, hogy jön egy jó makroadat a múltról és ennek hatására emelkedik a tőzsde. Ehhez nem kell nagy ész, hogy megnézzük az adatot, és ha nem szörnyen rossz, akkor irány venni. Furcsállom, hogy az ilyen vételek sikeresek. Az, hogy mi lesz holnap az senkit sem érdekel. Értelemszerűen a csúcsról indul a zuhanás, és furcsállom, hogy ezt sokan nem veszik figyelembe. Euforikus hangulat van már több, mint egy éve, és igen, én már a nagyobb szereplőköz hasonlóan várnék egy kijózanodást. Nem világégést, földindulást, csak egy könnyed 10-20-30%-os korrekciót. És elég komoly dilemmában vagyok, mert itt ülök a mínuszos shortjaimon, a trend egyértelműen fel bármi áron, amit persze nem merek megjátszani, mert itt venni az már túlmutat a józan ész határain. És már az se nyugtat meg, hogy xy amerikai bef bank felsővezetője szerint, hogy örüljek, hogy shorton ülök, mert minden egyes emelkedő nap exponenciálisan növeli a beszakadás gyorsaságát és mélységét, csak türelemmel kell lenni. Hát nálam ez a türelem már vészesen fogy sajnos, ráadásul nekem nincsenek dollár 100 milliárdjaim mint nekik, hogy ezt finanszírozni tudjam a végtelenségig...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!