Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
hogy hogy hogy? mondtam hogy gap töltéskor zártam a 34100as shortom. sőt tegnap is kérdezted hogy hol fogom.
viszont ráadtam újra amikor nagyon emelkedett vitte a mai nyerőt. Vannak ilyen napok. Nagyon nem izgat a dolog ott vagyok ahol tegnap reggel. A piac nem szalad el.
USA képedre etózt tudom rajzolni.
link
Még a háttérben lehet nézni egy fej-vállat, azt nem rajzoltam rá, mert már sok lenne, talán Te észreveszed, ha azt mondom most a fej-mehetne le. De ez is csak nagyon előre szaladva, mert még csak fej menne le benne..
ez is elképzelhető , biztos usa zárás is befolyásolja majd
ez az sp is lukacsos mint a sajt , egyelőre a tegnapi gyertya közepénél van kb az 50 es mozgóátlag , azt ma visszatesztelte de majd megnézzük zárásig még mit produkálnak
link
Azért ne vedd készpénznek. Csak találgatok. Én zászlóban vártam ma egy hullámot még le a 4-esben.Ez hiányzott még. Mondjuk lehet még holnap leborítják, itt semmin nem kell már csodálkozni.Szerintem érzékeny a piac, és a csorda rohangál jobbra balra! Ebben már a nagyobb spekik is célt tévesztettek, sé ezért ez a nagy rángatózás, mert erre arra húzzák az eladással és visszavétellel, és hozzá csapódnak a spekik zárásai.
Mutatom a belső hullámokat óráson mire gondoltam..
link
Hát igen. Én is ezért napizok. Dehogy ugrálnék, ha mennénk normálisan fel. Sajnos nem az a benne ücsörgök időszak van most. Hatiban 5-600pont lefeléket nem lehet kibírni, csak bennfentesként, ha tudja az ember, hogy garantált az emelkedés, mert valaki azt akarja..
Igaz, ha nyerő van örülni kell. Volt ma több rossz trade-m, de mind kicsi, de ha negatívba vagyok én egyből dobom, nem fogok idegeskedni, akkor az agyam nem fog. Én rájöttem csak napon belül tudok kereskedni, különben jön a para. Így sokszor bukok feleslegesen. De ami mostanában van azt szerintem csak napon belül lehet lekereskedni. A random imádhat, képes vagyok úgy a pénzemnél maradni, hogy náluk hagyok napi 5000 et :) Én vagyok az optimális ügyfél:)
Nekem mondod...Még hogy én milyen dühös vagyok...hétfő délelőtt visszavettem a hatalmas bukóban lévő shortjaimat mire délutánra megindult le 9000 Ft/db veszteséggel. Nekem aztán tényleg ki van a faszom ezzel a szaros Buxxal ......Nem lehet vele normálisan kereskedni....
Erre a nagy délutáni meghúzásra nem sokan számítottak..az SP nagyon felkúszott, ezért lehetett.
még holnapig sok idő van...
most végre vannak nagy mozgások. valamit lehet keresni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!