Amúgy baszki egyre gondoltunk :) , csak áhh mondom , mégsem írom be a Hustlert :) megtetted helyettem te :) mondjuk téy, hogy amióra többet olvasom a fórumot, azóta nincs igényem Animel Planetet nézni !
Idézem a nagy álmodozót ! "- TV2: az egyik legjobban eladható sport anyag most ezeknél van, elképesztően sok pénzből és erre aztán lenne piac szépen. Ráadásul akivel leszerződnek a fentihez hasonlóan szintén eléggé egyértelmű jó kapcsolati hátteret mutatna. Sőt talán még jobb is a tv2 tulajdonosi hátter miatt egy ilyen ügyfél."
Akkor következő ügyfél a Vodafon lesz? "Ami a jövőt illeti, hamarosan egy újabb nemzetközi nagyvállalattal valósulhat meg közös együttműködés ugyancsak a videótartalom-szolgáltatás területén." https://ott-one.hu/stream-a-lelke-mindennek/
Akik rövid időre vették nemrégen, holnap dobhatják, akik bíznak a szép felfutásban, azok tartják a közeljövő további híreire várva. Nem véletlenül, és nem erre az egy hírre szerződtek a Goodwill-el. 😉
Nekem is volt egy álmom : az egyik nap, reggel elkéstem a munkahelyről és kb 10 kor tudtam csak ránézni a kötés listára 500 volt az ott egy! A feleségem almában belém rúgott és felébredtem!
OTTone