Várható volt, hogy nem élvezhetjük sokáig a nyugodt fórumozást mert megjelennek a lebeszélők és a csődvárók, tömésjóslók. Konzumban is rákapcsoltak a lebeszélésre szépen.
Kimpaa: Így van, nyilván nem szerződnek le a sarki zöldségessel. Ha valami nem menne jól meg már rég szerződést bonthattak volna.
Neked még egyik papírban sem volt soha pozitív megnyilvánulásod. Lemerném fogadni, hogy a 2016-os jelentést sem láttad a cégtől, csaknem 1 milliárdos bevétele volt tavaly. Biztos nem futja a számlákra sem, alkalmazottak is zsíros kenyéren élnek. Sőt a Telenoros stratégiai szerződés is csak brahiból van, hogy legalább zsíros kenyérre fussa. Plusz ott van még a TV2 csoport a filmjogokkal. Kamurally a javából, meg tömés. Rontsd máshol a levegőt inkább.
Az új papírok a cégbírósági bejegyzéstől számított 90 napon belül kerülnek bevezetésre a tőzsdére, mostanában senki se várja őket, majd ősszel talán. Szóval az újak biztosan nem fognak tömni mostanában.
Persze tudom, igazad is van a cég lehetséges kompatibilitását illetőleg, tényleg nem ezért kérdeztem,hanem, mert azt hittem van erre a Paks dologra valami konkrétum is, ami nem publikus viszont esetleg Te tudsz.
De még egyszer: Kovács Béla primerköri heggesztőt teljesen felesleges biometrikusan azonosìtani.Persze ettől még bevezethetnek ilyen rendszert, de az akkor megint valami mutyi okán lesz,nem a szükség vagy a praktikum okán.Viszont nem is ez a lényeg,hanem,hogy honnan jött ez a paks dolog ide!?
Nézd, én nem vagyok ebben szakértő, de abban biztos vagyok, hogy az EU úgy adott erre engedélyt, hogy az a legmagasabb IT és egyéb biztonsági előírásoknak megfeleljen. Na most ez a cég történetesen ezzel foglalkozik. A többit meg majd meglátjuk.
Nem tudom, miből vontad le ilyen direktben ezt a következtrtést, de,ha már így: ott sincs, de, ha végiggondolod,hogy az erőműbe műszakonként több százan mennek dolgozni, ami a beengedésre szánt időt nézve nem ugyan az,mint havonta egy vasárnap délután órákon át beengedni az embereket a pályára.
OTTone