Ja persze, minden csak pénz kérdése meg akarat. Lehetne 300-as árfolyam is könnyen. De amúgy most szinte az egész small-midcap piac ki van száradva, már március óta látványosan, nem csoda, hogy sok részvény ára mélyen beesett a februári csúcsok óta. Volna min javítani mindenhol.
Értem, de hülyeséget ne tartsá, nem adták el március végén az osztalék előtt. Ennyire nem bolondok:) Volt 1.5-2 millió dbjuk, tegnap volt 8 millió db srv. Nagyját ekkor dobhatták el.
Itt írod le a lényeget, hogy kiszáradt a piac; emlékszem mikor ez volt a sztár és boldog boldogtalan bele volt szerelmesedve, az OTP Alapkezelő kedvence volt. Igazából a padlóról lehet nagyot emelkedni, kell pár nagyobb vétel és egyből lehetne itt rajzolni szép grafikont.
Május 19-én 248.711 darab saját részvényt vásárolt 1.743,79 forintos átlagáron. Május 20-án 390.000 darab saját részvényt vásárolt 1.782,54 forintos átlagáron. Május 21-én 7.988.311 darab saját részvényt vásárolt 1.787,05 forintos átlagáron. Itt szálltak ki, gondolom tegnap a közel 8 millió darab között
Ha van vevő emelkedik az ár, itt meg az utóbbi időben látványosan kiszáradt a piac. Valamiért nem igazán tud magasabb szinten ragadni az árfolyam, de tény hogy most nagyon le van esve.
Ahhoz kéne valami ütősebb azért. Román per mondjuk amiről hallgatnak. Vagy Soós mostantól ingyen dolgozik, minek neki tiszteletdíj meg munkabér? A munka szót se hallotta szerintem vagy 10 éve.
Számomra kicsit érhetetlen, hogy miért nincs 250 felett. A cég jókor vásárolt, jókor adott el és nagyon komoly nyeresége lett. a méretéhez képest hihetetlen a nyereség mértéke! Őszre 300 feletti árfolyamoknak kéne jönni.
ENEFI - THE BEST