Erste EBHENHUBL104 NGreal2,553-0,953 kötési ár az $1, 6*312,58USD/HUF real az kerek 500Ft vételi ... de az erste 548 / 558 ál? 10% felárral nem veszek ...
Sajnálom. Sok/több sikert! Én ma egy utolsó hígítási kísérletet tettem gázban. Ha lesz némi emelkedés, legalább próbálom csökkenteni/minimalizálni a pozíciót. Jó is, h. írom: a gáz longot meg kellett volna próbálni shorttal kombinálni... Ha kitart a pozícióm jövő hétre, átgondolom. A WTI és a forradalmi gárda múlt pénteken jócskán beszívatott. Pechemre/mohóságomra ezúttal nem az addig szokásos TL136-ból vártam 91,5 és 92,5-ről az emelkedést, hanem TL138-ból. Végzetes hibának bizonyult a 80-as beesés fényében... :S Pedig azóta már kellemes pluszban lenne, még most, a mai esés után is. A bukták arra legalább jók, h. egy kicsit a reál cselekvéssel foglalkozzon az ember, ne csak csak az itteni függőséggel. ;) Kitartást, aki még várja a gázt felfelé! Valaki?
Igen, az EU kicsit túl szalad a gépgyártás és az autóiparral ... mindenre is volt pénz. Én már 15 éve nem mertem ilyen helyre menni dolgozni mert szerintem fenntarthatatlan ... de jól muzsikáltak akik nem így tettek. De mostanában azért nem sok mosolygó embert látok, van ahol már elkezdték kiszórni az embereket a pályázati pénzből épült hipermodern gyártócsarnokból. Hogy mi fogja EU-t kimozdítani ebből a 0% GDP-ből? Fogalmam sincs. Lassan kellene nekem is TTF gázt venni fedezni a téli fűtésszámlámat mint ahogy repülőtársaságok csinálják.
Usa megtehetné hogy féláron adja a benzint gázolajat gázt a lakosságnak a világpiaci áraktól függetlenül mert kimerithetetlen tartalékokkal rendelkezik Nálunk és euban pedig szomorú idők jönnek a néptömegeknek benzin gázolaj ára az egekben a gáz pedig olya áron lessz télen hogy gyertyával fűtletnek az emberek mint az euban az Északi áramlat ukrán felribbantása utan..Nehéz idők jönnek sajna.. Ha bele gondolok szép fiatalkorom volt de nem szeretnék mégegyszer fiatal lenni ha lehete akkorsem mert szomorú nehéz sors vár a mai fiatal nemzedékre úgy néz ki a helyzet..
+94-96Bcf volt a várt növekedés a tárolókban és 103Bcf lett ... 7% több mint az 5 éves átlag ... itt ovi szerint mind meghalunk gáz nélkül az USA meg fuldoklik benne ...
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.