Azt érdemes hozzátenni, hogy ha kiderül néhány napon belül, hogy Trump megint csak hablatyolt, mint ahogy azt az elmúlt hetekben megtapasztalhattuk több alkalommal is, akkor szerintem inkább felfelé van nagyobb kockázat.
Meg tudja mondani valaki h a S&P Oil & Gas Exploration & Production Select Industry Index -10 százalékos olaj és gáz ár mellett hogyan lehet plusszban?! Nem értem. Köszi
igen a hírek mozgatják, le is fel is. De az igazi Long csak is az USA fogyasztás / USA időjárás, az is csak észak, észak-kelet. Január most is $5,16 , ha valóban annyi lesz akkor a $2,9 ár az jó lehet addig , a sok rollover-t is kifuthatja ... https://www.cmegroup.com/markets/energy/natural-gas/natural-gas.quotes.html a jövő hónapba már elég sokan átkötöttek ... mi EBHENHUB### majd holnap zárás után?
Én nem látom ezeket a jeleket, inkább azt, hogy hullik, mint a kő. Hírek általában csak negatívan befolyásolják, és mindenre beöntik.. vissza alig bír vergödni, aztán azonnal még lejjebb öntik.. szvsz most is lecsapják 2.7 alá, kilökik a longos stoppokat, max utána indulhatna meg, akkor, amikor inverz módon minden lefelé irányul, nyár, meleg karbantartások, hormuz nyílik stb.. lejjebb váltottam ma fele részt, de holnap lehet a másik felét is váltom, ha lesz még mit..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.