Én ezt látom most, 5h-son.. Nekem ebből még lefelé menet várható. Persze beböfögnek valamit és pillanatok alatt más helyzet lesz: 20260116v02zy1ywh.png (837×838)
Ha akkor voltál zöldfülű, akkor nem kellene most megsértődni 🙃 De ne haragudjatok, nem akartam beleszólni a dolgokba, mert ahogy írtam, csak nosztalgia jelleggel gizizek, mivel ennél a terméknél hosszútávon a bank nyer, főleg azzal szemben, aki certivel tolja..
Pár napnál többet nem látok bele . Én már tegnap adtam mindent szinte ami BUX .. . De nem is ez a lényeg . Kiszálltál . Most már nem érdemes kapkodni . 4 IGnél úgy zajlott ez a buli , hogy mire a hír kijött meg is volt az érdemi emelkedés . Mivel az elképzelt sztori mindig többet ér mint a konkrétum annak előnyeivel illetve hátrányaival. Oké vegyük meg a finomítot , de hogy fog az üzmeltetése a gyakorlatban működni . Mit tesz ez hozá s mikor a MOL eredményéhez .. Lesz osztalék ? Mennyi .. érted Egy Trader sose busong . Várja a következő lehetőséget . Választhatod hogy Buxban követed le a Mol-t . Esetleg beszállsz egy 3700 reményében . Vagy megvárod a korrekciót .,
Egyszer úgy gondolkodtam , hogy teán munka keretében kereskedni . Vegyünk egy embert aki ért a cégekhez , egy másikat aki a TA-hoz , egy harmadikat , aki a geopolitikához egyet meg mondjuk akinek a legtöbb a tapasztalata azt ezt bedobni a közösbe . Profiknál sokszor “ beszèlgetnek “ aztán beindul az agy . Nem akartam senkivel rivalizálni , komodóinak meg is köszöntem és elismertem a meglátását . Szóval tegyúk félre ..,
Jó meglátásaid vannak Szerinted a Molt meddig huzzák fel ami már harom hete tart korrekció nélkül? Molbol egyenlore kiszálltam mert a szemetkedőberste arjegyzö két napa félnapokikig nemvette vissza certi termékeit tl 75 es matáv certis sem és ez uhygondoltam hogy azert csinálta hogy vip kiszálloval ne tudjunk kiszállni a Molbol es dobtam amikir méltoztatni áratvjegyezni a Mol certiben és azóta ilyen magas áron 3500on nemmerem vusszavenni a Molt mert szerintem a Niss vétel többségi megvetelét kiszivárogtatták és ez benne van ebbeba 3500 ft arba és hogy huzzák e vagy ütike eztán azt nem tudom kitalálni nert ha magas áro vette a Mol a Nisst akkor leüthrtik a Mol arat akar 3000ft ig is!?
Itt a topikban régen nem basztattuk egymást... mert nem egymást tömjük papírral. Jó, ha mindenki leírja mit gondol, engem mentett már meg anno nagyobb bukótól, hogy a meglátások alapján újragondoltam saját magamnak. Na de nem okoskodok, mert csak nosztalgiázni járok ide. Az a jó giziben, hogy mindkettőtöknek igaza van kb. akár 1 hónapon belüli időszakot nézve, de néha 2 napon belülinél is 😃
Minden komoly elemző azt mondja . Az olaj egyértelműen az Amerikai csapást várta Iránban . Aztán Trump tweetje árnyalta a képet . Máris bezuhant az ár . Olajban ha lesz felszúrás én azt shortbelépônek tekintem .. Jelenleg a világban az orosz árnyék flotta hajói vesztegelnek tele olajjal . Ezt pár hónapig lehet tárolni .. hm.. anno fizettek valaki vigye el . Most pl egy Németország meg lefoglalt egyet .. 😂 Ja . Trump azért fújta egyenlőre le az iráni akciót mert az Öböl államok nem engedték a támaszpontjait használni . Gáz .. Én kiszálltam . De már csak 103-as volt . Nem szeretek kiütést távolságon belül görcsölni . A tőke ment ezüstbe . Gyorsabb piac .rövid távon lefelé sem látok sokkal többet mint a KO ára . Az nekem nem éri meg az ideget sem a parkoló pénz miatti időkiesést . Ha bejön a többiek várakozása és lesz legalább egy 3,7 körüli felszúrás ott a shortot fogom keresni Kivárok
Aztmomdod Trump myilatkozat miatt edett be ategnap az olaj de a gas 16:30 kor miért szakadt be pillanat alatt csak a gastarolok jelentése miabttt szerinted?Abban a pillanatban elis tünkek az erstebarjegyzők eladnise vennise lehetett csak amikor felkorrigált az araba gasnak akkor jegxeztek arat a gasba Palij te most kivársz a tl105 utan hogy melyik irányba indul a gas esetleg új bevezetésu gas certiket vársz ?
RSI-Price bull divergencia van. 1h-2h-4h-n is látható, hogy erősödik, RSI nem csinál aljat, csak Price, RSI már emelkedik. Nagyon közel érzem már a fordulatot (persze tudom, hogy már 3 hete ezt érzem.., dehát ez van..)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.